Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΟΙ "ΕΠΩΝΥΜΟΙ" STARS ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ... ΔΑΙΜΟΝΑ ΝΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!

Αστρολόγος σε παιδιά: "Αφήστε τους γονείς σας να χαϊδευτούν αλλιώς θα χωρίσουν"


Δες βίντεο που μετέδωσε το Ράδιο Αρβύλα.....

και δείχνει μια αστρολόγο να συμβουλεύει τα παιδιά για το πώς θα πρέπει να συμπεριφέρονται ώστε να μη χωρίσουν οι γονείς τους.

Βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις παρουσίασε το "Ράδιο Αρβύλα" από μια εκπομπή όπου αστρολόγος έδινε συμβουλές... Όχι σε ενήλικες αλλά σε παιδιά. Τι συμβουλές; Μην πάει ο νους σου στο σχολείο, στην κοινωνία, στις ηθικές αξίες. Αλλά στη σεξουαλική ζωή των γονιών τους.
Ναι. Καλά διάβασες. Η συγκεκριμένη κυρία μιλώντας στους ανήλικους τηλεθεατές με αυστηρό ύφος τους λέει ότι οι γονείς τους πρέπει να περνούν χρόνο μόνοι τους. Δεν κατάλαβε ο μικρός τηλεθεατής; Η παρουσιάστρια εξηγεί τι εννοεί με ένα παράδειγμα. Όταν το βράδυ βλέπουν τηλεόραση όλοι μαζί, να φύγουν (τα παιδιά) και να πάνε στο δωμάτιό τους. Δηλαδή, τη μόνη ίσως ώρα μέσα στην εβδομάδα που όλα τα μέλη της οικογένειάς μπορούν να βρεθούν μαζί.
 
Η ίδια συνέχισε εξηγώντας το λόγο. Το... ύφος γίνεται ακόμη εντονότερο. "Για να μπορέσουν να χαϊδευτούν. Μπροστά σας δεν μπορεί ο μπαμπάς να πάρει αγκαλιά τη μαμά. Γιατί αν ο μπαμπάς δεν παίρνει αγκαλιά τη μαμά σας πληροφορώ ότι πολύ σύντομα θα χωρίσουν και θύματα θα είστε εσείς".
Ναι, καλά κατάλαβες. Κατά τη συγκεκριμένη, ο μοναδικός λόγος που χωρίζει ένα ζευγάρι είναι η παρουσία των παιδιών όταν εκείνοι βλέπουν τηλεόραση.
Τα συμπεράσματα και τα σχόλια τα αφήνω στη δική σου κρίση.
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου