Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΕΦΟΣΟΝ ΒΓΕΙ Ο ΑΘΕΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.




ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ . Ενημερώστε όσους ιερείς μπορείτε που ψηφίζουν με ελαφρά την καρδία στις εκλογές, και σε αυτούς που δεν ψηφίζουν ότι εφόσον ΒΓΕΙ Ο ΑΘΕΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Δείτε τις θέσεις του που δεν ακούγονται από τα κανάλια και τα ΜΜΕ αλλά μόνο το πρόσωπο του αντιμνημονιακού.

http://www.syriza.gr/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=1853&Itemid=170
Το εκλογικό πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο.
(πατείστε εύρεση και βάλτε την λέξη ΕΚΚΛΗ και βρείτε ποιά η γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ για την εκκλησία).
ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥΣ :
Να καταργηθεί το ειδικό καθεστώτος φορολογικής ασυλίας των οικονομικά ισχυρών παραγόντων, όπως των εφοπλιστών και της Εκκλησίας.
Να αξιοποιηθούν κτήρια ιδιοκτησίας του Δημοσίου, των Τραπεζών και της Εκκλησίας, να αναμορφωθούν κατάλληλα για να στεγαστούν οι άστεγοι.
Διεκδικούμε τον εκδημοκρατισμό του πολιτικού συστήματος. Την συνταγματική κατοχύρωση και προστασία των δημόσιων αγαθών (παιδεία, υγεία, περιβάλλον, πρόνοια) και της δημόσιας περιουσίας, τον χωρισμό κράτους και εκκλησίας,

(Αν αντέχετε πατείστε στην εύρεση ΜΕΤΑΝ για να δείτε την θέση του για τους λαθρομετανάστες , ΕΝΝΟΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ )

Περαστικά μας με τα χάλια που ψηφίσατε και με τα χάλια που πάτε να ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές άν του δώσετε μεγαλύτερη δύναμη.
Αγαπητέ συνέλληνα που πιθανόν είσαι στο συσίτιο της εκκλησίας (και πιθανόν αύριο να είμαι και εγώ , άν υπάρχει συσίτιο), όταν εσύ δίνεις την δύναμη στον άθεο ΣΥΡΙΖΑ και τους εχθρούς της ΕΛΛΑΔΟΣ να αποδυναμώσουν την εκκλησία που τρέφει τόσο εξαθλιωμένο λαό ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ?

ΚΟΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΨΗΦΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ! ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΙΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ Η ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ , ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΩΓΜΟ.

Ενας δρόμος

1 σχόλιο:

  1. «ΕΝΑΣ ΔΡΌΜΟΣ»: της Κοινωνίας; Ούτε οι ίδιοι δεν ψήφισαν τους εαυτούς τους.
    Πάντως όσον αφορά τους ιερείς ας μην αλλάζουμε τα πάτρια έθιμα: ΝΔ και πάλι ΝΔ. Αφού και αυτοί είναι της Εκκλησίας (...), στηρίζουν τους πολυτέκνους (...) και το κυριότερο: ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή