Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ... ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ;;;;;;;;

Νέος γύρος διαβουλεύσεων σήμερα υπό τον Κάρολο Παπούλια - Δεν προσέρχεται ο Αλέξης Τσίπρας -Ύστατες προσπάθειες για σχηματισμό κυβέρνησης

Πολιτική

Στις 19:30 τη Δευτέρα υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Νέος γύρος διαβουλεύσεων σήμερα υπό τον Κάρολο Παπούλια -  Δεν προσέρχεται ο Αλέξης Τσίπρας -Ύστατες προσπάθειες για σχηματισμό κυβέρνησης Στις 19:30 τη Δευτέρα υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Άκαρπος απέβη ο χθεσινός πρώτος γύρος των επαφών των πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και μια ακόμα ύστατη προσπάθεια θα γίνει σήμερα.
Ο  νέος κύκλος διαβουλεύσεων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα διεξαχθεί σήμερα. Στις 19:30 το απόγευμα της Δευτέρας,
όπως έγινε γνωστό από την Προεδρία της Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια.
Ωστόσο αρνείται να προσέλθει ο Αλέξης Τσίπρας.Στη σύσκεψη ο κ. Κάρολος Παπούλιας ζήτησε να μετέχουν οι Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Αλέξης Τσίπρας και Φώτης Κουβέλης.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, την δυσφορία του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκαθάρισε ότι δεν θα παραστεί.

Συγκεκριμένα, συνεργάτες του κ. Αλέξη Τσίπρα, αναρωτιούνται για τον λόγο που οδήγησε τον κ. Παπούλια να συγκαλέσει νέα σύσκεψη με τους τρεις εντολοδόχους και τον κ. Φώτη Κουβέλη και αφήνουν να εννοηθεί ότι «αυτό που ετοιμάζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποσκοπεί στον εγκλωβισμό του ΣΥΡΙΖΑ και επιβεβαιώνει ότι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΔΗΜΑΡ έχουν ήδη συμφωνήσει».
Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  συναντήθηκε με τον Πάνο Καμμένο, τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να καταθέτει πρόταση συγκυβέρνησης με επτά βασικές προτεραιότητες.

Στη συνέχεια είδε την κ. Αλέκα Παπαρήγα, η οποία προανήγγειλε ότι το ΚΚΕ στην επόμενη Βουλή θα φέρει πρόταση νόμου για κατάργηση της δανειακής σύμβασης και του Μνημονίου.

Περίπου δέκα λεπτά κράτησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον πρόεδρο της Χρυσής Αυγής κ. Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος ζήτησε να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας πρωθυπουργός διεθνούς κύρους με πρώτο μέλημα την κατάργηση του Μνημονίου.

Στις 22:30 ο Κάρολος Παπούλιας υποδέχτηκε τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη. Η συνάντηση διήρκησε περίπου μισή ώρα, ενώ ο κ. Κουβέλης κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
ΠΗΓΗ:     http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/126420

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου