Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ !

«Όσοι προδίδουν την πατρίδα, ήρθε η ώρα να φοβηθούν»





«Όσοι προδίδουν αυτή την πατρίδα είναι η ώρα να φοβηθούν. Ερχόμαστε!». Ετσι έκλεισε τη δήλωσή του ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, εμφανώς ικανοποιημένος από τα ποσοστά που δίνει το exit poll στο....
κόμμα του. Ο κ. Μιχαλολιάκος ξεκίνησε λέγοντας ότι «οι Ελληνες που μας ψήφισαν γυρίζοντας τις πλάτες στη λάσπη των καναλιών και των κίτρινων φυλλάδων που βρέθηκαν απέναντί μας και μας συκοφάντησαν, παρουσίαζαν ανθρώπους που δεν έχουν πάρει ούτε το μισό μας ποσοστό, ο ελληνικός λαός τους περιφρόνησε. Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που μας ψήφισαν».

Εστρεψε τα βέλη του κατά του προέδρου της ΝΔ τονίζοντας: «Θέλω να καταγγείλω τον Σαμαρά που έλεγε ψέματα μέχρι την παραμονή των εκλογών έλεγε ότι δεν θα κάνει συγκυβέρνηση και τώρα τη σχεδιάζει. Η Χούντα του Μνημονίου συνεχίζεται και εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέσα και έξω από τη Βουλή. Για μία Ελλάδα χωρίς τη δουλεία του Μνημονίου και την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, που δεν θα γίνει ζούγκλα από τους μετανάστες που μας έφεραν στην πατρίδα μας χωρίς να μας ρωτήσουν. Veni, vidi, vici. Με συκοφαντήσατε, σας νίκησα. Είναι νίκη ενάντια στο τυραννικό καθεστώς των ΜΜΕ αυτός ο αγώνας θα συνεχιστεί. Αφιερώνω αυτή τη νίκη σε όλα τα λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες που πήραν τους δρόμους και τα χωριά κρατώντας ελληνικές σημαίες. Όσοι προδίδουν αυτή την πατρίδα είναι η ώρα να φοβηθούν. Ερχόμαστε!».
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου