Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ;;; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ... ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ;;;

Τα “φασιστοειδή” της εξουσίας

Τάσεις φασιστικές επέδειξε το παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης. Παγκόσμια κινητοποίηση χρειάστηκε για να οργανωθεί η εν λόγω επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής.
Η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής (η καινούργια υπάρχει εδώ), εξελισσόταν στην δημοφιλέστερη ελληνική ιστοσελίδα, με ταχύτατη άνοδο τις τελευταίες εβδομάδες.
Δεν θέλει και πολύ, το μάτι του τοκογλύφου γύρισε ανάποδα και .....
έβαλε λυτούς και δεμένους να χαλάσουν τον κόσμο και να επιτεθούν κατά μιας ανεξάρτητης δύναμης που ανεβαίνει κατακόρυφα τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα. ΜΜΕ, ξένα και ελληνικά, επιτίθονται καθημερινά εναντίον της. Άλλοι τυπώνουν μέχρι και αφίσες για να την δυσφημίσουν ως νεοναζιστική οργάνωση.
Το θέμα μας λοιπόν είναι πως, όχι μόνο δεν αρκεί σε κάποιους η άρνηση του παραπάνω τίτλου από την ίδια την Χρυσή Αυγή, αλλά επιμένουν οτι είναι επικίνδυνοι, διότι είναι "κακοί νεοναζί", βίαιοι και τέρατα!
Ούτε βία βλέπουμε, ούτε τέρατα μέχρι στιγμής. Αυτό που βλέπουμε είναι μεγάλα συμφέροντα να απειλούνται από την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Απειλούνται, διότι η Χρυσή Αυγή, δεν ανήκει στις "politically correct" όμάδες που συνήθως συνθέτουν το αμερικανοκρατούμενο κοινοβούλιο της Ελλάδας. Ο διαρκής φασιστικός έλεγχος της ελληνικής κοινής γνώμης, ώστε οι Έλληνες να δεχθούν αδιαμαρτύρητα το ένα μνημόνιο πίσω απ' τ' άλλο, νέους φόρους, χαράτσια και μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, δεν αγγίζει κανένα από τα πορνοκάναλα που ενημερώνουν τον λαό. Οι "νεοναζί" όμως αποτελούν "απειλή". Οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ που χαριεντίζονται με τους δημοσιογράφους στα τηλεοπτικά "πάνελς" είναι πολύ υγιές φαινόμενο, αλλά η πρώτη σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδα στην Ελλάδα είναι... κακός "νεοναζί".

Το σημαντικότερο όμως, είναι πως η ιστοσελίδα του κόμματος της Χρυσής Αυγής, ενημέρωνε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες καθημερινά, κάτι που καθιστά την εν λόγω ενέργεια, τουλάχιστον επιπόλαιη. Σίγουρα όμως, ο διαδικτυακός αποκλεισμός τόσο μεγάλου αριθμού χρηστών, συνιστά ευθεία παραβίαση των δικαιωμάτων τόσο του κόμματος όσο και των ίδιων των χρηστών. Μιλάμε για κήρυξη κανονικού απροκάλυπτου πολέμου προς το κόμμα και τους οπαδούς του. Μιλάμε για κανονικό φασισμό εις βάρος των "κακών ναζιστών". Ας αφήσουν κάποιοι τα περί ναζισμού και φασισμού και ας δουν την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.
Ναζισμός το 2012 δεν υπάρχει. Απειλή ναζιστική δεν υπάρχει. Οι απειλές από το εξωτερικό όμως υπάρχουν, είναι συνεχείς και αφορούν όλους μας. Θα είναι κρίμα να μην εκμεταλλευτούμε τις συγκυρίες για να εκθέσουμε σε όλο τον κόσμο τα σχέδια των τοκογλύφων.

Το αν οι Χρυσαυγίτες είναι ικανοί σε πολιτικό επίπεδο, μιας και δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία με το αντικείμενο, μπορεί να συζητηθεί και να αμφισβητηθεί ελεύθερα από τον καθένα, αλλά είναι δευτερεύουσας σημασίας. Σημασία για την ώρα έχει οτι οι προθέσεις και η αποφασιστικότητα της Χρυσής Αυγής δεν αρέσουν στο σύστημα. Ο φόβος να αμφισβητηθούν όλοι οι επαγγελματίες της αντιπολίτευσης, τύπου ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ κλπ, παρουσία της Χρυσής Αυγής, θα εξελιχθεί σε εφιάλτη για το πολιτικό σύστημα.

Το πρωτεύον λοιπόν είναι το... αγγούρι. Το αγγούρι, που κάποιοι το τρώνε για να δροσίζονται ενώ άλλοι το τρώνε και ζορίζονται. Μόνο έτσι μπορεί να παρομοιαστεί η απρόσμενη και συνάμα εντυπωσιακή είσοδος της Χρυσής Αυγής στη βουλή εις βάρος των συγκεκριμένων συμφερόντων. Κάποιοι ζορίστηκαν τελευταία. Ιδρώνουν για να αντέξουν την αναπάντεχη εξέλιξη στα ελληνικά δρώμενα.
Περαστικά σας κύριοι του πολιτικού συστήματος και του κολεγίου. Από 'δω και πέρα θα γελάσουμε και οι Έλληνες λίγο. Ήδη γελάμε με τον πανικό των τοκογλύφων.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΥΓΟΠΟΥΛΟΣ
ellaselasforos.wordpress.com
ΠΗΓΗ:      http://ksipnistere.blogspot.com/2012/05/blog-post_8679.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου