Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ... ΖΩΝΑΡΙ ΤΟΥ !!! Ο π. ΠΑΪΣΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ... ΚΟΛΛΥΒΑ ΤΟΥ ! ΑΣ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ... ΣΠΑΣΜΕΝΑ !!!

Απειλεί ΠΓΔΜ, Σερβία και Ελλάδα ο Ερντογάν!




Η περιοχή των Βαλκανίων έχει γίνει πολλάκις θέατρο πολεμικών συγκρούσεων και το ενδεχόμενο για ακόμα μία φορά να έχουμε ανάφλεξη στην περιοχή μας μόνο απίθανο δεν είναι όπως πρόσφατα σας ενημερώσαμε από το pentapostagma.gr με την αναβίωση τρομοκρατικών ομάδων στην περιοχή. Ο οργανωμένος αλβανικός εθνικισμός τόσο εντός, όσο και –κυρίως- εκτός Αλβανίας είναι σε έξαρση, Σλάβοι δολοφονούνται στην ΠΓΔΜ και η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι, ο UCK που ευθύνεται για εγκλήματα πολέμου και δεν τον έχει εγκαλέσει κανείς να λογοδοτήσει επαναλειτουργεί και η Τουρκία επιδιώκει να πατήσει πόδι στα Βαλκάνια ακόμα πιο σθεναρά με τον Ερντογάν να δηλώνει ανερυθρίαστα πως θα … διαλύσει το κράτος των Σκοπίων και τα Δυτικά Βαλκάνια, εάν δεν ληφθούν υπόψη τα δικαιώματα των Αλβανών!


Μιλώντας για την κατάσταση στα Βαλκάνια ο Τούρκος πρωθυπουργός όπως τόνισε σε συνέντευξή του στο κρατικό κανάλι της γειτονικής μας χώρας και αναπαράγει η διαδικτυακή αλβανική εφημερίδα globisot: «Η Τουρκία θα υποστηρίξει τους Αλβανούς αδελφούς με τα στρατεύματά της, ο αλβανικός λαός έχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης για τη δημιουργία ενός μεγάλου αλβανικού κράτους, ο UCK δεν είναι επαναστατική-τρομοκρατική οργάνωση, αλλά εκφράζει τη βούληση των Αλβανών για την υπεράσπιση των αλβανικών εδαφών. Τα τουρκικά στρατεύματα βρίσκονται σε επιφυλακή και θα βοηθήσουν την απελευθέρωση των αλβανικών κατεχόμενων εδαφών».


Οι δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις τόσο από τον Σέρβο υπουργό εξωτερικών, ενώ λέγεται ότι αντέδρασε και η ελληνική πλευρά, αλλά η αλήθεια είναι πως για επίσημη διαμαρτυρία προς την τούρκικη πλευρά δεν έχουμε μάθει το παραμικρό ούτε εμείς στο pentapostagma.gr ούτε και έχει βγει το παραμικρό από την υπηρεσία ενημέρωσης του ΥΕΘΑ.
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου