Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ !!!

...Αμα κολήσουν τη γυναίκα τους. Τι φταίνει οι γυναίκες τους;

Παντρεμένοι 35 45 οι πελάτες των ιερόδουλων!To 50% των ανδρών που απευθύνθηκαν στο Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης…
Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), μετά τις αποκαλύψεις πως ιερόδουλες έχουν aids, είναι παντρεμένοι ή έχουν σοβαρή σχέση.
Σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ το προφίλ του άνδρα που
αναζητά συνεύρεση με εκδιδόμενη γυναίκα και μάλιστα χωρίς προφυλακτικό είναι ηλικίας 35 – 45 χρόνων, και συνήθως δεσμευμένοι.
Να σημειωθεί ότι οι τηλεφωνικές κλήσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής οπότε δημοσιοποιήθηκε ο οίκος ανοχής όπου εργαζόταν νεαρή οροθετική ιερόδουλη, η οποία εν γνώσει της λοίμωξης που είχε επιδιδόταν σε επαφή χωρίς προφυλάξεις με πελάτες της, έχουν ξεπεράσει τις 4.000!
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότεροι αποδίδουν την χωρίς προφύλαξη επαφή που είχαν με εκδιδόμενη ή και άλλη περιστασιακή σχέση στην κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι δεν γνώριζαν ότι οι εκδιδόμενες δεν έχουν υποβληθεί σε υγειονομικούς ελέγχους.
Άλλοι πάλι δικαιολογούν το τηλεφώνημά τους στη γραμμή του ΚΕΕΛΠΝΟ λέγοντας ότι χρησιμοποίησαν μεν προφυλακτικό αλλά αυτό έσπασε κατά τη διάρκεια της επαφής.
Εξίσου, σημαντική αύξηση όμως καταγράφεται και στη ζήτηση των δωρεάν αιματολογικών εξετάσεων για τον ιό HIV στις Κινητές Μονάδες του ΚΕΕΛΠΝΟ.
ΠΗΓΗ:        http://news24gr.blogspot.com/2012/05/35-45.html

1 σχόλιο:

  1. Φυσικά όλα τα ΜΜΕ τα νοιάζει αν οι Οίκοι Ανοχής έχουν άδεια. Όχι ότι δίνονται άδειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή