Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ; ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑ !

Γενοκτονία των Ελλήνων απο τους ανθέλληνες που κυβερνούν






Για να νοσηλευτεί ένας Ελληνας σε δημόσιο νοσοκομείο θα χρειαστεί να πληρώσει το 25% των φαρμάκων και το 10% της νοσηλείας. Σε περίπτωση που είναι ανασφάλιστος θα τον διώξουν. Σε περίπτωση που πάει ένας λαθρομετανάστης σε δημόσιο νοσοκομείο, είτε ασφαλισμένος είναι είτε ανασφάλιστος θα τον δεχτούν χωρίς να πληρώσει δεκάρα τσακιστή.
Σύνταξη υπερηλίκων ανασφάλιστων 400 ευρώ έκαστος, είναι η σύνταξη που λαμβάνουν οι ηλικιωμένοι Αλβανοί με μια απλή δήλωση ότι κατοικούν ή φιλοξενούνται στην Ελλάδα. Με αποτέλεσμα όλη η υπερήλικη Αλβανία να έρχεται στην Ελλάδα με ψεύτικες δηλώσεις και να λαμβάνει συντάξεις των 400 ευρώ.
Πολλές φορές μάλιστα πέρνουν σύνταξη και απο την Αλβανία και απο την Ελλάδα, χωρίς να ελέγχει το ελληνικό κράτος αν συνταξιοδοτούνται στην χώρα τους.

Επίδομα ενοικίου
Οι Αλβανοί λαμβάνουν χιλιάδες ευρώ ο καθένας απο το ελληνικό κράτος ως επιδότηση για να πληρώνουν το ενοίκιό τους. Για να πάρει ένας Αλβανός τα επιδόματα αυτά αρκεί να έχει μια άδεια παραμονής. Ούτε ένσημα ούτε τίποτα.
Ερώτηση προς Κυβέρνηση: απο το 1990 και μετά πόσα βιβλιάρια ανασφαλίστων έχουν εκδοθεί και πόσα έχουν χρεωθεί τα δημόσια νοσοκομεία. Εγκυρες πληροφορίες μας λένε οτι η περίθαλψη ενός Αλβανού απο ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα έφθανε μέχρι και τα 16.000.000 δραχμές. Όπως καταλαβαίνετε όλη η Αλβανία με το παραμικρό ατύχημα θεραπευόταν σε ελληνικά δημόσια νοσοκομεία.
Γιατί να είναι ανασφάλιστοι αφου ζούν και εργάζονται στην Ελλάδα;
Μήπως γιατί αν ήταν ασφαλισμένοι δεν θα είχαν όλες αυτές της παροχές δωρεάν;
Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το θέμα στα τμήματα πρόνοιας(πρώην Νομαρχία).

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου