Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ... ΔΩΘΕ !

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων επιβάλλει τη διδασκαλεία του παγανισμού και της μαγείας.



Η πολιτική ορθότητα της Νέας Τάξης Πραγμάτων επιβάλλει τη διδασκαλία του παγανισμού και της μαγείας στη Μεγάλη Βρετανία


Οι μαθητές των σχολείων Cornish στη Μεγάλη Βρετανία πρόκειται να διδαχθούν για τον παγανισμό και την μαγεία καθώς και για άλλες θρησκείες ως μέρος του προγράμματος θρησκευτικής εκπαίδευσης, σύμφωνα με νέο πρόγραμμα διδακτέας ύλης που δημοσιεύθηκε πρόσφατα από το Συμβούλιο του Cornwall.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της διδακτέας ύλης, τα παιδιά ηλικίας από 11 έως 14 ετών θα πρέπει να διδαχθούν για την ανάπτυξη του σύγχρονου παγανισμού και το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει για πολλούς κατοίκους του Cornwall καθώς και για την σημαντικότητα των προ-Χριστιανικών χώρων λατρείας για τους σύγχρονους παγανιστές και για το πώς ο σύγχρονος παγανισμός είναι διαφορετικός και τον τρόπο που αυτή η διαφορετικότητα εκφράζεται στο Cornwall.

Η θρησκευτική εκπαίδευση αποτελεί ένα υποχρεωτικό μάθημα για τους μαθητές στην Αγγλία, εκτός εάν οι γονείς ζητήσουν ειδική απαλλαγή για το παιδί τους. Τα σχολεία του Cornish θα συνεχίσουν να διδάσκουν για τον Χριστιανισμό στο μεγαλύτερο μέρος (60 τοις εκατό) του χρόνου και της ύλης των παραδόσεων, με τον ισλαμισμό, τον ινδουισμό, τον παγανισμό και τη μαγεία να συμπληρώνουν την ύλη!

Η πολυπολιτισμικότητα στη Βρετανία φαίνεται να επιβάλλει στους μαθητές να διδάσκονται και για άλλες θρησκείες, ενώ οι επιδόσεις των βρετανών μαθητών ολοένα και μειώνονται (μαζί και με την θέση κατάταξής τους) σε μαθήματα όπως τα μαθηματικά και οι επιστήμες. Τώρα πλέον οι μαθητές θα πρέπει να διδαχθούν, σύμφωνα με το Συμβούλιο του Cornish, για τον παγανισμό ο οποίος έχει περίπου 600-650 ακόλουθους στο Cornwall..

Το ζήτημα δεν είναι τόσο μικρό όσο μπορεί να φαίνεται λόγω της μικρής του τοπικής έκτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thetrumpet.com που εξασφάλισε για εσάς το pentapostagma.gr είναι δείγμα ενός πολύ μεγαλύτερου προβλήματος του εκπαιδευτικού συστήματος της Βρετανίας – η πολιτική ορθότητα και η πολυπολιτισμικότητα αλλοιώνουν και οδηγούν ολόκληρο το βρετανικό σύστημα εκπαίδευσης....

pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου