Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Επίθεση Πάγκαλου κατά Τσίπρα, δημοσίων υπαλλήλων και Κουβέλη

ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛ...
Είναι γνωστή η εμπάθεια του πρώην βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ κατά του ΣΥΡΙΖΑ.. Τώρα μάλιστα με τις τελευταίες δηλώσεις των στελεχών του, βρήκε αφορμή να ρίξει κράξιμο ο Πάγκαλος.. Σήμερα το πρωί απο την εκπομπή των....
Λυριτζή και Οικονόμου εξαπέλυσε πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για αισχρή και ανεύθυνη ψηφοθηρία. Χαρακτήρισε τις θέσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ασυνάρτητες και αυθαίρετες, ενώ δήλωσε πως οδηγεί τη χώρα σε εκλογές προκειμένου να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό εκμεταλλευόμενος τη συγκυρία και φοβούμενος να μην αλλάξει το ρεύμα. Στη συνέχεια κατηγόρησε το κ. Τσίπρα και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για αυθαιρεσία και υπεροψία έναντι των αντιπάλων τους «από το ύψος του 16%» και διερωτήθη αν αρχίσουν τις εκτελέσεις μόλις το ποσοστό του κόμματος τους φθάσει το 25%.

Επιχειρώντας να ερμηνεύσει το αποτέλεσμα της κάλπης ο κ. Πάγκαλος έκανε λόγο για αργόμισθους στο δημόσιο που διορίστηκαν με κομματική εύνοια και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στην κάλπη αλλά και για εκατοντάδες χιλιάδες φοροφυγάδες που θέλουν να παραμείνουν στο απυρόβλητο.

Το μήνυμα από τις κάλπες, πρόσθεσε, δεν είναι «συνεργαστείτε» -αυτό είναι δευτερεύον. Η κύρια υπόδειξη του μέσου Έλληνα πολίτη είναι ότι επιθυμεί να συνεχιστεί η κατάσταση όπως ήταν και να μην θυσιάσει τίποτα από αυτά που είχε στο παρελθόν.

Σχολιάζοντας τις θέσεις Τσίπρα είπε πως αν εφαρμοστούν αυτά που λέει θα οδηγηθούμε σε οικονομικού χαρακτήρα καταστροφή που θα μας πάει 30-40 χρόνια πίσω. Όσον αφορά τις θέσεις για το έλλειμμα, ανέφερε ότι «υπάρχει και Άγιος Βασίλης και η καλή μάγισσα που μαθαίνουν τα καλά παιδιά – όπως ο κ. Τσίπρας- όταν βγαίνουν από το νηπιαγωγείο» .

Είπε ακόμα ότι η λέξη τοκογλύφος είναι «τζάμπα λέξη» καθώς πρόκειται για ανθρώπους που μας δανείζουν χρήματα και πρέπει να τα δώσουμε πίσω.

Ανέφερε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ έχει φθάσει σε αδιέξοδο και γι αυτο έχουν όλοι ευθύνη αλλά όπως είπε θα υπάρξει παράταξη δημοκρατική και σοσιαλιστική και θα ξαναπάρει την ευθύνη και θα κυβερνήσει.

Τέλος για την ΔΗΜΑΡ και τον Φώτη Κουβέλη θεώρησε ότι δεν είναι κατανοητή η θέση του να κάνει ό,τι λέει ο Τσίπρας καθώς αν ήταν έτσι κόσμος θα ψήφιζε κατ’ ευθείαν το ΣΥΡΙΖΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου