Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΛΕΕΙ !!! Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ !!!

Νικολόπουλος: «Ο λόγος ανήκει στον λαό πάλι, και ο λαός ξέρει…»

Πολιτική

"Ο λόγος ανήκει στον λαό πάλι και ο λαός ξέρει…"

Νικολόπουλος: «Ο λόγος ανήκει στον λαό πάλι, και ο λαός ξέρει…» "Ο λόγος ανήκει στον λαό πάλι και ο λαός ξέρει…"
«Η ορκωμοσία της νέας Βουλής είναι μια τυπική διαδικασία προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα σε νέες εκλογές. Γι’ αυτό και δεν έχει τόση σημασία η 17η Μαΐου, όσο η 17η Ιουνίου, όταν ο ελληνικός λαός θα κληθεί να αποφασίσει πάλι, οριστικά ελπίζω αυτή τη φορά, για τη νέα Βουλή και την επόμενη κυβέρνησή του».

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Νίκος Νικολόπουλος, σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής.
Ο κ. Νικολόπουλος τόνισε πως ο λαός γνωρίζει πλέον και όσα μεσολάβησαν μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου οδηγώντας τη χώρα σε νέα εκλογική αναμέτρηση, αλλά και ξεκάθαρο το διακύβευμα των επικείμενων εκλογών:
«Θα διαφυλάξουμε την κορυφαία εθνική επιλογή της χώρας τις τελευταίες δεκαετίες, δηλαδή την ευρωπαϊκή πορεία και προοπτική της ή θα την πετάξουμε στα σκουπίδια; Αυτό είναι το διακύβευμα…» επεσήμανε ο Αχαιός πολιτικός, προσθέτοντας πως η Νέα Δημοκρατία, η μεγάλη φιλοευρωπαϊκή πολιτική δύναμη  του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα δώσει την μάχη για να αποτραπεί ένα καταστροφικό πισωγύρισμα της χώρας, πολλές δεκαετίες πίσω.
«Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ποια πολιτική δύναμη αποδοκίμασε το μνημόνιο, τάχθηκε υπέρ της ανάπτυξης και κατά της μονόπλευρης και άδικης λιτότητας από την πρώτη στιγμή. Ποια πολιτική δύναμη κατέθεσε πολύ γρήγορα συγκεκριμένο εναλλακτικό σχέδιο. Γνωρίζει ποιος πολιτικός αρχηγός πήγε στην Ευρώπη και δεν φοβήθηκε τις απειλές της Μέρκελ, του Σαρκοζί και άλλων Ευρωπαίων. Γνωρίζει ποια πολιτική δύναμη είναι με την Ευρώπη των λαών και όχι των αριθμών! Πέραν τούτων όμως, οφείλει να γνωρίζει και πόσο σημαντική είναι για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας και την σταθερότητα στον τόπο μας, η παραμονή της στον ευρωπαϊκό πυρήνα. Αυτή η κορυφαία εθνική πολιτική, αμφισβητείται σήμερα από τις δυνάμεις του νέου λαϊκισμού. Είμαι βέβαιος πως ο λαός μας δεν θα επιτρέψει αυτό το πισωγύρισμα και δεν θα παίξει στα ζάρια την σταθερότητα της χώρας, την δημοκρατική πορεία της και το μέλλον των παιδιών της. Ο λόγος ανήκει στον λαό πάλι και ο λαός ξέρει…» κατέληξε ο κ. Νικολόπουλος.
ΠΗΓΗ:      http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/127117

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου