Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ... ΜΕΓΑΘΗΡΙΩΝ !!!

Θ.Πάγκαλος: "Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξει τον Ε.Βενιζέλο -" Λέμε ψέματα στους πολίτες"! Εκτύπωση E-mail




Θέμα ηγεσίας και απομάκρυνσης του Ε.Βενιζέλου, έθεσε ξαφνικά στο ΠΑΣΟΝ ο Θ.Πάγκαλος, μόλις δύο μήνες μετά την ανάληψη της προεδρίας του κόμματος από τον Ε.Βενιζέλο! Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έριξε την βόμβα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό και είναι χαρακτηριστικό ότι ζητάει άμεσα συνέδριο το οποίο θα εκλέξει "την ανάλογη ηγεσία για να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ σε μία νέα κατεύθυνηση".

«Πρέπει να κάνουμε τακτικό συνέδριο στο ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές. Να ληφθούν υπόψη όλες οι νέες δυνάμεις. Πρέπει να προσαρμόσουμε τις δομές και την κατεύθυνση του ΠΑΣΟΚ στον 21ο αιώνα, και να εκλέξουμε και την ανάλογη ηγεσία» είπε μόλις σήμερα το πρωί.

Μάλιστα εξέθεσε τη νέα πολιτική ηγεσία λέγοντας λέει ψέματα στον ελληνικό λαό: "Ακόμη και το ΠΑΣΟΚ, λέει ψέμματα στον λαό"! Στην Ιπποκράτους, που "προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους" και να αντιδράσουν στο "τσουνάμι" της Αριστεράς  που λέγεται "Α.Τσίπρας" η είδιση ότι ο Θ.Πάγκαλος έθεσε θέμα πολιτιτικής ηγεσίας, ακούστηκε περισσότερο σαν ένα κακό ανέκδοτο και το τελευυταίο που χρειαζόταν τώρα το ΠΑΣΟΚ.  

Ενώ το ΠΑΣΟΚ δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να διατηρήσει έστω ρόλο τρίτου κόμματος-ρυθμιστή (δεν περιμένουν τίποτα περισσότερο από το 13% των εκλογών της 6ης Μαϊου, Οτιδήποτε πάνω από αυτό το ποσοστό θα θεωρηθεί ... νίκη) έρχετσι τώρα το ιστορικό στέλεχος και θετει θέμα ηγεσίας...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου