Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ "ΠΡΟΤΥΠΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!! ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ !!!

Βαριές κατηγορίες από το σωματοφύλακα του Michael Jackson - Τι ισχυρίζεται


Τον αδερφό του Randy, είχε ζητήσει από τους σωματοφύλακές του να πυροβολήσουν ο Michael Jackson όπως ισχυρίστηκε ένας από αυτούς. Παράλληλα, υποστήριξε πως μισούσε θανάσιμα τη Madonna, ήθελε να κάνει σεξ με την Pamela Anderson ενώ είχε κούκλα-βουντού του Steven Spielberg.

Αλήθειες ή ψέμματα; Η ιστορία θα δείξει...

Ο σωματοφύλακας του βασιλιά της ποπ, Matt Fiddes, ισχυρίστηκε πως ο Michael Jackson είχε πάθει παράνοια από τη χρήση ναρκωτικών.
"Για χρόνια ο Michael βρισκόταν σε πόλεμο με τα αδέρφια του. Προσπαθούσαν απεγνωσμένα να τον πείσουν να υπογράψει συμφωνία ύψους 500 εκατομμυρίων δολαρίων για την επανένωση των Jackson Five μόνο για μια τουρνέ. Μέχρι το 2005 ο Michael περιτριγυριζόταν από ισλαμιστές σωματοφύλακες με αποτέλεσμα να γίνει παρανοϊκός σε τέτοιο βαθμό που δεν ήθελε να τον επισκέπτεται στο σπίτι η οικογένειά του.
Η κατάσταση χειροτέρεψε όταν ο αδερφός του προσπάθησε να σπάσει τον κλοιό από τη συνοδεία του ώστε να τον συναντήσει και να του μιλήσει. Ο Michael διέταξε να τον πυροβολήσουν. Τα ναρκωτικά τον είχαν βγάλει εκτός ελέγχου και ευτυχώς ο Randy δεν έπαθε κάτι, αν και φοβήθηκε πως θα τον σκοτώσουν", υποστήριξε στην εφημερίδα Sun και συνέχισε: "Ο Randy φοβήθηκε τόσο που άρπαξε το τηλέφωνο και απείλησε πως θα καλέσει τα μέσα ενημέρωσης. 'Εάν με σκοτώσετε όλος ο κόσμος θα μάθει για αυτό', είπε και στη συνέχεια αποχώρησε".
 
Ο ίδιος όμως σε σταμάτησε εκεί καθώς είπε περιστατικά από τη ζωή του σταρ χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιωθεί. Παραδείγματος χάρη ότι ήθελε πολύ να συνάψει ερωτική σχέση με την Pamela Anderson λίγους μήνες πριν πεθάνει, ότι περιφρονούσε τόσο τη Madonna σε βαθμό που ονόμασε έτσι ένα φίδι του που είχε ως κατοικίδιο, είχε κάνει κούκλα μαύρης μαγείας στον Steven Spielberg ενώ είχε εθισμό στο πορνό.
"Ο Michael ήταν ετεροφυλόφιλος μέχρι και τη μέρα που πέθανε. Θυμάμαι πως το 2008 όταν είχε συναντήσει κρυφά την Pamela Anderson είχε πάθει εμμονή με το στήθος της. Δε δίστασε μάλιστα να τη θεωρεί έργο τέχνης αλλά και άγγελο που έπεσε από τον ουρανό", συμπλήρωσε.
Τη Madonna (σύμφωνα με τα λεγόμενα του σωματοφύλακα) τη μίσησε γιατί τη θεώρησε βασική του ανταγωνίστρια και μάλιστα αγόρασε έναν βόα που τον ονόμασε Madonna.
Όσο για την εμμονή του να γίνει λευκός, ο σωματοφύλακας αναφέρει πως σε μερικά σημεία η λευκαντική κρέμα δεν είχε δράση με αποτέλεσμα ο Jacko να νιώθει σαν "αγελάδα".
Τέλος, ο σωματοφύλακας αυτό το διάστημα είναι σε δικαστική διαμάχη για να αποδείξει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του Blanket, νεότερου γιου του βασιλιά της ποπ.
"Το 2001 του έδωσα δείγμα του σπέρματός μου καθώς ήθελε να αποκτήσει παιδί με αθλητικές ικανότητες", κατέληξε.
cosmo.gr
ΠΗΓΗ:    http://sarotiko.blogspot.com/2012/05/michael-jackson.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου