Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Πάτρα: Ξεχειλίζει η αγανάκτηση στις Νότιες Συνοικίες - Αποφασισμένοι για νέες κινητοποιήσεις οι κάτοικοι

Κοινωνία

Πραγματοποίησαν συγκέντρωση-συζήτηση το πρωί στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης

Πάτρα: Ξεχειλίζει η αγανάκτηση στις Νότιες Συνοικίες - Αποφασισμένοι για νέες κινητοποιήσεις οι κάτοικοι  Πραγματοποίησαν συγκέντρωση-συζήτηση το πρωί στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης
Έντονη ήταν σε πολλά σημεία της η συζήτηση κατά τη διάρκεια της ανοικτή συγκέντρωσης που πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής οι κάτοικοι των Νοτίων Συνοικιών της Πάτρας, με αφορμή το φόνο του Θανάση Λαζανά και την όξυνση του μεταναστευτικού προβλήματος.
Οι τόνοι ανέβηκαν καθώς η αγανάκτηση των συμπολιτών ξεχείλιζε για τις συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή τους και την παρατεταμένη, όπως επισήμαναν, αδιαφορία των αρμοδίων.
Η αίθουσα του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης, όπου έγινε η συνάντηση, ήταν γεμάτη από συμπολίτες που περιέγραφαν με μελανά χρώματα την καθημερινότητά τους, ειδικά μετά τη λειτουργία του νέου Λιμανιού της Πάτρας. Όπως τόνισαν, όσοι πήραν το λόγο, τους τελευταίους μήνες τα περιστατικά διακίνησης ναρκωτικών, διαρρήξεων, κλοπών, παρενοχλήσεων κ.α. είναι σχεδόν καθημερινά.
Οι συμμετέχοντες δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν δυναμικά τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να βρεθεί μια οριστική λύση.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Θανάση Λαζανά.
ΠΗΓΗ:     http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/128531

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου