Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΑΝ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΟΥ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !!!!

Καρατζαφέρης: καλοστημένη παγίδα της ΝΔ – Εγώ δεν πρόδωσα κανέναν


Με σκληρές εκφράσεις τόσο κατά εκείνων που αποχώρησαν από το κόμμα όσο και του Αντώνη Σαμαρά....

ο Γ. Καρατζαφέρης μίλησε για σχέδιο κάποιων να βλάψουν τον ΛΑΟΣ έναντι ανταλλαγμάτων αλλά και για μια “τρόικα” που δρούσε εδώ και πολύ καιρό στο κόμμα.
Μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο Γ. Καρατζαφέρης μίλησε για συννενόηση κάποιων αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “τα παιδιά είχαν συνεννοηθεί. Άλλωστε οι κύριοι Γεωργιάδης και Πλεύρης είναι στην ίδια πολιτική σάρκα” ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας για έλλειμμα ηθικής τόσο εκείνων που αποχώρησαν από το κόμμα όσο και από την πλευρά του Αντώνη Σαμαρά.

Εμείς, τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα κατέβουμ,ε με σύνθημα στις εκλογές “με πατριώτες ή με προδότες”
“Εδώ και καιρό είχα καταλάβει πως παίζουν παιχνίδι”, είπε ο Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας για την τρόικα που δρούσε εντός του κόμματος και τόνισε πως κάποιοι αποχώρησαν γιατί υπήρξαν “αντιπαροχές”, κάποια ανταλλάγματα δηλαδή.

Ανταλλάγματα τα οποία όπως τόνισε ο ίδιος δεν τα δέχθηκε, απορρίπτοντας την πρόταση Σαμαρά για ένταξη στα ψηφοδέλτια του ίδιου και 2-3 ακόμη στελεχών.

Ο κ. Καρατζαφέρης αποκάλυψε πως υπήρξαν δυο επαφές του με τον Αντώνη Σαμαρά στις οποίες όπως είπε επέμεινε στην αυτοτελή συνεργασία των κομμάτων και όχι στη συγχώνευση.

“Πήρα το μάθημά μου” τόνισε ο Γ. Καρατζαφέρης δηλώνοντας πως θα αλλάξει η προεκλογική στρατηγική του κόμματος και πως ο ΛΑΟΣ θα καταφέρει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση να μπει στη Βουλή.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου