Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ ;;; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ 54 % ;;;

Ν. Νικολόπουλος: «Η μεγάλη φιλοευρωπαϊκή παράταξη θα επαληθευτεί»

Πολιτική

Μετεκλογική συγκέντρωση στελεχών του βουλευτή της ΝΔ στην Πάτρα

Ν. Νικολόπουλος: «Η μεγάλη φιλοευρωπαϊκή παράταξη θα επαληθευτεί» Μετεκλογική συγκέντρωση στελεχών του βουλευτή της ΝΔ στην Πάτρα
Συνεχίζει τις μετεκλογικές περιοδείες και συναντήσεις του με στελέχη και πολίτες της Αχαΐας ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος σε νέα συγκέντρωση που πραγματοποίησε στην Πάτρα εξέφρασε την πεποίθηση πως πολύ σύντομα θα αποδειχθεί εκ νέου πόσο δίκαιο είχε ο Αντώνης Σαμαράς σε όσα υποστήριζε κατά την προεκλογική περίοδο.

«Ελπίζω και εύχομαι μόνο, να μην υπάρξει μια νέα δυσάρεστη εξέλιξη για την πατρίδα και να μην βρεθούμε πάλι προ δραματικών εξελίξεων, όπως συνέβη μετά την τραγική έμπνευση Παπανδρέου για δημοψήφισμα, ενόσω όλοι παρακολουθούμε να διεξάγεται ένα παιχνίδι εντυπώσεων μεταξύ των κομμάτων» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Νικολόπουλος, τονίζοντας πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα έρθει ακόμα πιο έντονα στο προσκήνιο η ανάγκη για μια σταθερή κυβέρνηση στην χώρα, με πυγμή και πρόγραμμα για να την οδηγήσει σε έξοδο από την κρίση.

«Ο Σαμαράς είπε πρώτος πως το μνημόνιο είναι το φάρμακο που σκοτώνει τον ασθενή, προέβλεψε με ακρίβεια τις επιπτώσεις του αλλά και την αδυναμία να πετύχει το ποθητό αποτέλεσμα, δηλαδή την μείωση των ελλειμμάτων και του χρέους. Ο Σαμαράς ήταν ο πρώτος που μίλησε για ανάπτυξη και κατέθεσε συγκεκριμένο σχέδιο. Αρνήθηκε, ωστόσο, να γίνει πρωθυπουργός της δραχμής και μιας ερειπωμένης Ελλάδας, με αποτέλεσμα το εκλογικό αποτέλεσμα που όλοι είδαμε, από μια κοινωνία οργισμένη και βαθιά πληγωμένη.

Ωστόσο, λέει ψέματα όποιος υποστηρίζει πως οι Έλληνες δεν θέλουν την Ευρώπη και το ευρώ. Ο λαός δεν έδωσε εντολή σε κανέναν να τον οδηγήσει στο περιθώριο. Αντίθετα, μοίρασε την ψήφο του κατά τρόπο που να επιτευχθεί ένα εθνικό μέτωπο κατά της κρίσης. Εμείς, στη ΝΔ, εισπράξαμε το μήνυμα και χωρίς δεύτερες σκέψεις θέλουμε να το τιμήσουμε. Οι άλλες δυνάμεις όμως, που τόσο καιρό ευαγγελίζονταν το “αντι-μνημόνιο”, γιατί επιδίδονται τώρα σε έναν πόλεμο εντυπώσεων; Θέλουν να οδηγήσουν την Ελλάδα σε νέες εκλογές, ποντάροντας σε ακόμα μεγαλύτερα εκλογικά κέρδη;» επεσήμανε ο κ. Νικολόπουλος, που αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του, τόνισε:

«Ο κ. Τσίπρας ορέγεται ηγετικούς θώκους. Καλά κάνει, αλλά προτού τους κερδίσει θα πρέπει να απαντήσει ξεκάθαρα στον λαό: Θέλει την Ελλάδα μέσα ή έξω από την Ευρώπη; Θέλει τροποποίηση του μνημονίου - όπως και εμείς - ή θέλει να το καταγγείλει, που σημαίνει πτώχευση; Και επίσης, πρέπει να απαντήσει ξεκάθαρα στον λαό για την λαθρομετανάστευση και την ασφάλεια του πολίτη, για τα εθνικά μας θέματα, για τις αποκρατικοποιήσεις και πολλά άλλα. Οι θέσεις εξουσίας, ειδικά τώρα, είναι θέσης βαριάς ευθύνης. Και ξεκάθαρων λόγων. Αν στοχεύει ψηλά, θα πρέπει να μιλήσει… Διαφορετικά ας στρογγυλοκαθίσει στην καρέκλα της εύκολης και ανέξοδης κριτικής εκ του ασφαλούς».

Και ο κ. Νικολόπουλος κατέληξε: «Οι προτάσεις του Σαμαρά για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, για ανάπτυξη και μεγάλες ταχύτητες σε μεταρρυθμίσεις και αποκρατικοποιήσεις, θα επανέλθουν πολύ δυναμικά στο προσκήνιο. Η μεγάλη φιλοευρωπαϊκή παράταξη θα επαληθευτεί. Εκ των υστέρων, ίσως. Αλλά μάλλον αυτή είναι η μοίρα της. Να αναλαμβάνει την ευθύνη όταν όλοι οι άλλοι έχουν αποδειχτεί παντελώς ανίκανοι και ανεύθυνοι…».
ΠΗΓΗ:      http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/126226

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου