Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΑΝΤΩΝΑΚΗ !!! ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 3% ... ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ !!!

Με το δίλλημα Ευρώπη ή δραχμή κατεβαίνει ο Σαμαράς

Πολιτική

Μιλώντας σε νεοεκλεγέντες βουλευτές ανέφερε πως πρόκειται για μάχη επιβίωσης

Με το δίλλημα Ευρώπη ή δραχμή κατεβαίνει ο Σαμαράς  Μιλώντας σε νεοεκλεγέντες βουλευτές ανέφερε πως πρόκειται για μάχη επιβίωσης
Πόρτα πόρτα θα κάνει την προεκλογική του πορεία ο Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να καταστήσει σαφές την βαρύτητα των εκλογών. Ο Αντώνης Σαμαράς ξεκινά την προεκλογική ου εκστρατεία, αφού πρώτα αποχωρήσουν όλοι οι υπουργοί του από την κυβέρνηση. Ήδη στο τραπέζι πέφτουν τα ονόματα που θα απαρτίζουν την υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Μιλώντας σε νεοεκλεγέντες βουλευτές ανέφερε πως πρόκειται για μάχη επιβίωσης, για αλλαγές στην πολιτική που εφαρμόζεται και στο μνημόνιο, για μάχη στον αριστερό μηδενισμό και τον τυχοδιωκτικό λαϊκισμό .  Όπως είπε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας θα υπάρξει έντονη ιδεολογική αντιπαράθεση, προκειμένου να γνωρίζουν οι Έλληνες πολίτες το διακύβευμα των εκλογών.
"Οι Έλληνες καλούνται να πουν ναι στην Ευρώπη και όχι στον κίνδυνο μιας νέας περιπέτειας που κρύβει πίσω της το ενδεχόμενο επιστροφής στην δραχμή. Οι πολίτες πρέπει να πουν ένα ηχηρό όχι στις πολιτικές της συντριβής που προτείνουν κάποιοι".
ΠΗΓΗ:   http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/126768 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου