Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

... ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ" !

"Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα με την Ελλάδα"

Την ανάγκη της «εφαρμογής» (implementation) του προγράμματος στην Ελλάδα επανέλαβε για ακόμα μία φορά η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ αναφερόμενη στην περίπτωση της χώρας μας κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα γραφεία του Ταμείου στην Ουάσινγκτον. Η κ. Λαγκάρντ είπε....

ότι θα παραμένει συνεπής σε αυτό που είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες όταν είχε πει τρεις φορές τη φράση «εφαρμογή, εφαρμογή, εφαρμογή» για τη χώρα μας. Παραδέχτηκε ότι τους περασμένους μήνες έγιναν πολλαπλές συζητήσεις για την αντιμετώπιση του ελληνικού προβλήματος ενώ απέδωσε για ακόμα μία φορά εύσημα στον Λουκά Παπαδήμο για την αποστολή που, όπως είπε, ανέλαβε στην Ελλάδα.

Αιχμές πάντως άφησε και πάλι για το σύστημα συλλογής φόρων στην Ελλάδα και επισήμανε ότι «υπάρχει ακόμα πολύ δουλειά να γίνει».

Η Κρ. Λαγκάρντ , αναφέρει το skai.gr, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η κρίση στην ευρωζώνη βαίνει αποκλιμακούμενη αν και η κατάσταση «παραμένει εξαιρετικά εύθραυστη«.

Απευθυνόμενη στους Ευρωπαίους τους κάλεσε να κάνουν όσο γίνεται καλύτερα τη δουλειά τους για «μία πιο ενδυναμωμένη και καλύτερη Ευρώπη» όπως είπε χαρακτηριστικά.

1 σχόλιο:

  1. Έκαναν στην άκρη τον Στρος Καν γιατί αποπειράθηκε να βιάσει μια γυναίκα. Την Λαγκάρντ που βιάζει ολόκληρους λαούς (ΕΛΛΑΔΑ, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία) πώς την κρατούν ακόμα στη θέση της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή