Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ ! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ... "ΚΟΠΡΙΖΕΤΕ" ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΣΑΣ !

Κουκουλόπουλος: "Ένας συνταξιούχος φαρμακοποιός δεν ψάχνει ποτέ στα σκουπίδια"


Συνέχεια πολιτικών δηλώσεων στον απόηχο της αυτοκτονίας του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού στο Σύνταγμα.

Διαβάστε τι δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Πάρις Κουκουλόπουλος

Μετά τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο και άπαντες τους πολιτικούς αρχηγούς, που σχολίασαν το τραγικό περιστατικό της αυτοκτονίας του 77χρονου στην πλατεία Συντάγματος και ο υφυπουργός Εσωτερικών, Πάρις Κουκουλόπουλος, έκανε μία δήλωση που θα συζητηθεί.
Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Κουκουλόπουλος αναφέρθηκε στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας, λέγοντας πως "το συμβάν δημιουργεί αφωνία, περισυλλογή και προβληματισμό".
"Μιλά στο όνομα πολλών, γιατί προφανώς ένας συνταξιούχος φαρμακοποιός όσα χρόνια κι αν περάσουν από τη σύνταξή του, δεν ψάχνει ποτέ στα σκουπίδια".
Προχωρώντας τη σκέψη του ακόμη παραπέρα, ο υφυπουργός Εσωτερικών συνδύασε την αυτοκτονία με το θέμα των φαρμακευτικών δαπανών, που βαρύνουν το δημόσιο.
"Εάν ο ίδιος άνθρωπος είχε άλλη προσέγγιση, θα μπορούσε να μας βοηθήσει και πολύ καλά για το πώς τα 4 δισ. του 2004 για δαπάνες φαρμάκου έγιναν 9 δισ. μέσα σε λίγα χρόνια", είπε χαρακτηριστικά.
Λίγες ώρες μετά το άκουσμα της είδησης, ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το περιστατικό "τραγικό", ενώ σημείωσε, πως "σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την κοινωνία μας πρέπει όλοι -πολιτεία και πολίτες- να στηρίξουμε τους ανθρώπους δίπλα μας που βρίσκονται σε απόγνωση".
"Το γεγονός είναι τόσο συγκλονιστικό που καθιστά οποιοδήποτε πολιτικό σχόλιο παράταιρο και φτηνό. Ας στοχαστούμε γύρω από την κατάσταση της χώρας και της κοινωνίας μας με όρους εθνικής αλληλεγγύης και συνοχής", είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης, σχολίασε το γεγονός, λέγοντας μεταξύ άλλων: "Κανείς δεν ξέρει αν είχε χρέη ή αν του τα έφαγαν τα παιδιά του".

news247
ΠΗΓΗ:       http://sarotiko.blogspot.com/2012/04/blog-post_7772.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου