Σάββατο, 7 Απριλίου 2012

ΑΧ! ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ !!! ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ! 'Η ΜΑΛΛΟΝ ... "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" !!!


To Ebay έβαλε σε αγγελία... την Ελλάδα!

Το γύρο του κόσμου κάνει η αγγελία στην γνωστή ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου ebay στην οποία πωλείται η χώρα μας με τιμή εκκίνησης 1.525 δολάρια!
Ο πωλητής, Έλληνας μάλιστα, αποφάσισε να πωλήσει τη χώρα μας βάζοντας στο ''πακέτο'' χαμηλές συντάξεις, χαμηλούς μισθούς αλλά και ''300 πολιτικούς, εκπαιδευμένους στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών των Σκανδάλων''...

Έγιναν μάλιστα 75 προσφορές (bids), ενώ χαρακτηριστικό είναι και το σχόλιο ενδιαφερόμενου, το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων πως για να καταθέσει προσφορά θα πρέπει να εξαιρεθούν οι διεφθαρμένες τράπεζες, καθώς η ''Ελλάδα δεν χρειάζεται καμία από τις τράπεζες αυτές. Αφού η προσφορά περιλαμβάνει μια ολόκληρη Βουλή και 300 από τους καλύτερους πολιτικούς!''.
Οι υπεύθυνοι διέγραψαν άμεσα την αγγελία και η δημοπρασία της Ελλάδας κράτησε για λίγες μόνο ώρες, πάντως η τιμή ξεπέρασε τα 77,000 δολάρια...
Συγκεκριμένα η αγγελία ανέφερε:
''Προσφέρω τη χώρα μου για πώληση. Ό,τι έχει τελοσπάντων απομείνει από αυτή... Χαμηλές συντάξεις, χαμηλοί μισθοί, χαμηλές προσδοκίες... αλλά πολύς ήλιος διαθέσιμος για την ώρα.
Πολλές φυσικές πηγές και ορυκτά ακόμη ανεκμετάλλευτα. Η γραφειοκρατία στα καλύτερα της. Υπακοή στην τρόικα και τους τραπεζίτες εγγυημένη. Ο αγοραστής θα αποκτήσει 300 πολιτικούς, εκπαιδευμένους στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών των Σκανδάλων. Και ελληνικά ομόλογα με εξαιρετικά υψηλή αξία... για κονφετί!''.
Πηγή:Mediagate.gr
ΠΗΓΗ:          http://www.athensmagazine.gr/portal/weird/17154

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου