Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ; ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΠΕΙΝΑΣΑΝ, ΟΥΤΕ ΠΕΙΝΟΥΝ !

Ο κόσμος έχει λαλήσει και οι δυο αρχηγοί...κικιρίκου

Οξύς... διάλογος διημείφθη μεταξύ Σαμαρά και Βενιζέλου το Σαββατοκύριακο. Παραθέτουμε αποσπάσματα χωρίς σχόλια... με μόνο την επισήμανση ότι αν αυτό το είδος αντιπαράθεσης επιλέγουν οι δυο αρχηγοί και επίδοξοι πρωθυπουργοί, ας μην αναρωτιούνται γιατί οι Έλληνες γυρίζουν στα κόμματά τους την πλάτη.
Σαμαράς: Καταφέραμε μέσα σε δύο χρόνια να διώξουμε τον Γ.Παπανδρέου, αυτόν που με τα σφάλματα τα....
εγκληματικά -όπως οι δικοί του το λένε- έφερε τη χώρα στην καταστροφή. Τον Γ.Παπανδρέου τον διώξαμε, τώρα θα διώξουμε και το ΠΑΣΟΚ.

Βενιζέλος: Ήλπιζα ότι τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία των εκλογών, ο κ. Σαμαράς θα αποκτούσε αίσθηση της κατάστασης...
Ήλπιζα ότι ο κ. Σαμαράς δεν θα επαναλάμβανε την απειλή για συνεχείς διαλύσεις της Βουλής και αλλεπάλληλες εκλογές, δεν θα επαναλάμβανε δηλαδή την απειλή για διάλυση του κράτους και της οικονομίας.
Ήλπιζα ότι ο κ. Σαμαράς δεν θα έβαζε πάνω από το εθνικό συμφέρον το δικό του προσωπικό και κομματικό συμφέρον.
Χθες όμως ο κ. Σαμαράς τα επανέλαβε όλα αυτά. Τέτοιους πολιτικούς είχε δυστυχώς στη διαδρομή της Ιστορίας πολλούς η χώρα μας και γι’ αυτό ίσως φτάσαμε στο χείλος της καταστροφής.
Σαμαράς: Κάποιοι λένε ότι το ΠΑΣΟΚ άλλαξε αρχηγό άρα μπορεί να γίνει καλύτερο. Μόνον αφελείς μπορεί να πιστεύουν τέτοια πράγματa... Μαζί με τον κ. Παπανδρέου δεν ήταν ο κ. Βενιζέλος όταν καταδημαγωγούσαν το λαό, ότι λεφτά υπάρχουν; Ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος δεν ήταν από τους βασικούς συντάκτες του μνημονίου που έφεραν τη χώρα ως εδώ; Δεν ήταν αυτός που προέβλεπε ότι πέρυσι μπήκε πάτος στο βαρέλι;
Βενιζέλος: Ο κ. Σαμαράς εκφώνησε χθες έναν πολιτικό λόγο που έρχεται από το βαθύ κομματικό παρελθόν. Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, αλαζονικό, με μισόλογα υποσχέσεων και όχι με ένα ολοκληρωμένο και υπεύθυνο σχέδιο ανασυγκρότησης του τόπου.

Kentrinews: Συγχαρητήρια και στους δυο. Έπασαν τον παλμό της στιγμής....
ΠΗΓΗ:        http://ksipnistere.blogspot.com/2012/04/blog-post_7007.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου