Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΕΣΕΙΣ ΝΑ 'ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑ

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΣΟΙ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!  

Εξαγγελίες Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
''Η Αθήνα θα καθαρίσει σε λίγες ημέρες, σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί ότι τα διαμερίσματα στα οποία υπάρχούν μαζικά λαθρομετανάστες θα αδειάζουν και θα διώκονται ποινικά οι ιδιοκτήτες, επισήμανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό "9".


Κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν ότι πρόκειται για προεκλογικό "πυροτέχνημα" από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ωστόσο αν η κυβέρνηση έχει την πολιτική βούληση, αυτό που εξήγγειλε ο κ. Χρυσοχοΐδης μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα και χωρίς να απαιτείται νέος νόμος.

Το ερώτημα είναι αν στο πλαίσιο των επιχειρήσεων για τη σύλληψη των λαθρομεταναστών θα κινηθούν οι διαδικασίες και εναντίον των ιδιοκτητών ακινήτων που νοικιάζουν τα σπίτια τους σε μετανάστες που δεν έχουν άδεια για να βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια.

Στην ίδια συνέντευξή του, ο κ. Χρυσοχοΐδης προανήγγειλε ότι μέχρι το τέλος Μαϊου χίλιοι παράνομοι μετανάστες θα οδηγηθούν στο πρώτο κέντρο κράτησης στην Αμυγδαλέζα. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξήγησε ότι τον Ιούνιο θα λειτουργήσει και δεύτερο κέντρο κράτησης στην Αττική.

ΠΗΓΗ:       http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6179:to-kamni-ooi-noikiazoun-e-lathrometanates&catid=99:nea&Itemid=369

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου