Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΙ !

Πάτρα: "Ανεπιθύμητοι οι πολιτικοί αρχηγοί" - Ετοιμάζουν αντισυγκεντρώσεις!


Σε δυναμικές κινητοποιήσεις για να απαιτήσουν πολιτικές δεσμεύσεις από τους αρχηγούς των κομμάτων οι οποίοι θα κάνουν προεκλογικές συγκεντρώσεις στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, προχωρούν περισσότεροι από 18.000 δανειολήπτες και μεριδιούχοι της Αχαϊκής Συνεταιριστικής...

οι οποίοι έχουν πέσει θύματα του... "λουκέτου" τπου επεβλήθη στην τράπεζα, με απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος.

Σύμφωνα με το PatrasTimes, οι δανειολήπτες – μικρομεριδιούχοι, χαρακτηρίζουν πλέον ανεπιθύμητους τους πολιτικούς αρχηγούς και προχωρούν σε αντισυγκεντρώσεις, έξω από τους χώρους που θα κάνουν τις συγκεντρώσεις τους οι πολιτικού αρχηγοί κατά την επίσκεψή τους στην Πάτρα.

Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή, που θα είναι εκεί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλου, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να μιλήσει στο κλειστό της Ένωσης Αθλοπαιδιών Πάτρας.

Η συνέχεια θα δοθεί με τους Γ. Καρατζαφέρη, Αλ. Τσίπρα , ενώ την ίδια "τύχη" επιφυλάσσουν και στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος θα επισκεφτεί την Πάτρα τη Δευτέρα.

Χιλιάδες δανειολήπτες της Αχαϊκής Τράπεζας βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, καθώς με απόφαση του εκκαθαριστή της Αχαϊκής Συνεταιριστικής, για όσα δάνεια δεν έχουν πληρωθεί κανονικά οι δόσεις, αυτά χαρακτηρίστηκαν άμεσα απαιτητά, ενώ ήδη για μεγάλο αριθμό δανείων, δόθηκε εντολή να κλείσουν.

Αυτή η εξέλιξη συνεπάγεται την έναρξη πλειστηριασμών σε περιουσιακά στοιχεία των δανειοδοτηθέντων.

Σε δηλώσεις του στο Patratimes.gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Δυτ. Ελλάδος Παν. Σκέντζος. έκανε λόγο για επιχειρηματίες που μετά το "κραχ" της Αχαϊκής έχουν καταντήσει σκιά του εαυτού τους, προσθέτοντας, ότι θα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο, πως χιλιάδες μικρομεριδιούχοι οι οποίοι πείστηκαν και εναπόθεσαν τις οικονομίες τους στην Αχαϊκή έχασαν τα λεφτά τους και σήμερα δεν έχουν την δυνατότητα να ζήσουν.

newsit
ΠΗΓΗ:         http://sarotiko.blogspot.com/2012/04/blog-post_2257.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου