Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !

Να καταργηθούν ονομασίες όπως: Ερυθρός Σταυρός και Άγιος Δημήτριος: να τις λέμε Ερυθρός και Δημήτριος. Να γίνει σωστά η αποχριστιανοποίηση... Μήπως να αλλάξει και την ονομασία της Μακεδονίας; Ας τη δώσει στα Σκόπια. Επίσης να καταργηθούν και τα ονόματα περιοχών όπως Νέα Σμύρνη, Νέα Ιωνία. Για να μη θυμίζουν το «Συνωστισμό». Έτσι κ. Ρεπούση;
--------------

 
Γνωστό για τις αντιχριστιανικές του απόψεις το κόμμα της ΔΗΜ.ΑΡ. του Φώτη Κουβέλη, με υπεύθυνη τομέα παιδείας την γνωστή κ. Ρεπούση. Στις Προγραμματικές Προτάσεις του κόμματος αναφέρεται χαρακτηριστικά:
Επιδιώξεις μας, λοιπόν, είναι
· Η πλήρης εκκοσμίκευση της εκπαίδευσης. Κατάργηση της πρωινής προσευχής και του υποχρεωτικού εκκλησιασμού. Προαιρετικά τα θρησκευτικά και αλλαγή του περιεχομένου του μαθήματος σε θρησκειολογία...

· Εξάλειψη των εθνικιστικών χαρακτηριστικών υπέρ μιας δημοκρατικής εκπαίδευσης που θα διευκολύνει την ένταξη και την κοινωνικοποίηση των παιδιών των μεταναστών.
Αυτά ας γνωρίζουν θεολόγοι, εκπαιδευτικοί, γονείς και όσοι πολίτες κλείνουν ολίγον επ' αριστερά εν όψει των επικείμενων εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου