Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΤΣΙ ... ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ;

To κεντρικό προεκλογικό σύνθημα της Ντόρας Μπακογιάννη


Με το σύνθημα «Φταίει το κράτος, όχι εσύ. Άλλαξέ το», η Δημοκρατική Συμμαχία κατεβαίνει στις εκλογές και ζητά από τους πολίτες.....

να στηρίξουν την πολιτική των αλλαγών και να εκφράσουν με θετικό τρόπο τη δυσαρέσκειά τους.

Με αυτό το σύνθημα το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη θέλει, όπως λένε στελέχη του, να περάσει το μήνυμα ότι για τις εξελίξεις στη χώρα δεν φταίει ο πολίτης, ο επαγγελματίας ή ο ιδιωτικός υπάλληλος, αλλά θεωρεί πως αποκλειστικά υπεύθυνος είναι το ίδιο το κράτος και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί.

Παράλληλα οι επιτελείς του κόμματος επισημαίνουν ότι η Δημοκρατική Συμμαχία προτείνει στους πολίτες εναλλακτική πρόταση και «είναι η πολιτική επιλογή που δεσμεύεται να αποτελέσει ρυθμιστή των εξελίξεων για να γίνουν πράξη οι μεταρρυθμίσεις και να είναι καταλύτης για να επικρατήσει η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα και ο ρεαλισμός μέσα στην επόμενη Βουλή».

Επίσης αναφέρουν τους εξής 5 πολιτικούς άξονες που αποτελούν την πολιτική πλατφόρμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας:Ανάπτυξη με πρόσωπο: νέες δουλειές στον ιδιωτικό τομέα,

σύγχρονο και διαφανές πολιτικό σύστημα,εφαρμογή των κανόνων χωρίς διακρίσεις,η Ελλάδα έχει θέση και άποψη στην Ευρώπη και σύγχρονο κοινωνικό κράτος που υπηρετεί και δεν επιβαρύνει τον πολίτη.

Η καμπάνια της Δημοκρατικής Συμμαχίας βασίζεται σε viral video και banners μέσω διαδικτύου.

«Η ρίζα του προβλήματος είναι η κρατική δυσλειτουργία. Η λύση είναι η αλλαγή των δομών που διαιωνίζουν την πελατειακή αντίληψη. Η λύση είναι στο χέρι των πολιτών που με την ψήφο τους έχουν τη δύναμη να καθορίσουν την επόμενη ημέρα. Η αλλαγή βρίσκεται στην απόφαση των πολιτών να ψηφίσουν δημιουργικά και θετικά επιλέγοντας την ευρωπαϊκή και σύγχρονη πορεία της Ελλάδας», αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

newsit
ΠΗΓΗ :       http://sarotiko.blogspot.com/2012/04/to_11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου