Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

.... ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΤΟΥΣ !

Επιστρέφουν οι διαγραμμένοι στο ΠΑΣΟΚ. Πρώτη η Μαριλίζα

Το δρόμο της επιστροφής έχουν αρχίσει να παίρνουν σιγά σιγά όσοι είχαν δε την πόρτα εξόδου από το ΠΑΣΟΚ, μετά το προσκλητήριο που τους απηύθηνε ο Βαγγέλης Βενιζέλος.
Η πρώτη που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του είναι η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου η οποία μάλιστα χθες είχε συναντηθεί μαζί του στα γραφεία της Ιπποκράτους.
Το κλίμα της συνάντησης ήταν ιδιαίτερα καλό και η ίδια είχε πάρει τις αποφάσεις της για την επιστροφή της στο κόμμα, περίμενε όπως και το τυπικό κάλεσμα από τον.....
πρόεδρο. Εκείνο δε, που ενίσχυσε την απόφαση της, ήταν η ξεκάθαρη στάση του Βαγγέλη Βενιζέλου να ζητήσει την επιστροφή τους με πολιτικούς όρους και όχι με δηλώσεις μετανοίας.

«Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα συμμετοχής και πανστρατιάς που έκανε σήμερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και στο πολιτικό πλαίσιο που έθεσε. Όπως αγωνίσθηκα όλα τα προηγούμενα χρόνια για ένα ισχυρό και ενωμένο ΠΑΣΟΚ, και σ’ αυτήν την κρίσιμη συγκυρία συστρατεύομαι:

- Για τη νικηφόρα πορεία του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.
- Για την υλοποίηση ενός προοδευτικού σχεδίου για την οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας.
- Για μια αυτοδύναμη και ισότιμη Ελλάδα στην Ευρώπη τονίζει στην ανακοίνωση της η πρώην υπουργός.

Σε αντίθετη κατεύθυνση κινείται η Βάσω Παπανδρέου η οποία σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε τονίσει πως «δε νομίζει πως θα είναι υποψήφια» και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μάλλον δεν ενδιαφέρεται να ανέβει στο τρένο του Βαγγέλη, καθώς διαφωνεί …με το δρομολόγιο. Ανάλογη στάση φαίνεται πως θα κρατήσουν οι Φλωρίδης και Νασιώκας, οι οποίοι αν και υποστηρικτές του Βαγγέλη Βενιζέλου δεν είναι διατεθειμένοι, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, να συμπορευθούν.

Την επίσημη κήρυξη της προεκλογικής περιόδου αναμένει η Μιλένα Αποστολάκη για να ριχθεί στη μάχη της Β’Αθήνας ενώ μάλλον θεωρητικό ήταν το κάλεσμα προς την κατεύθυνση της Λούκας Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη, αλλά και εκείνων που έχουν ενταχθεί στο κόμμα τους και των υπόλοιπων που έχουν πάρει το δρόμο της Δημοκρατικής Αριστεράς. Αυτά προεκλογικά, γιατί μετεκλογικά κανείς δεν γνωρίζει τι θα βγάλει η …εγκυμονούσα κάλπη.
ΠΗΓΗ:       http://ksipnistere.blogspot.com/2012/04/blog-post_7981.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου