Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ... ΚΟΡΟΪΔΩΝ ! ΕΤΣΙ κ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ;;;

"Μαϊμού" επιδόματα σε 200.000 πολίτες


Διαβάστε τα αποκαλυπτικά στοιχεία σχετικά με το σκάνδαλο των παράνομων παροχών των ασφαλιστικών ταμείων.

Πόσα χρήματα πήγαν στα χέρια επιτήδειων

Τα τελευταία δύο χρόνια το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης έχει εντοπίσει πάνω από 200.000 περιπτώσεις παράνομων παροχών, οι οποίες έχουν επιβαρύνει το ασφαλιστικό σύστημα 700 έως 750 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Παράλληλα, χιλιάδες υποθέσεις έχουν παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η λύση είναι η εξυγίανση του συστήματος παροχών και θα επιτευχθεί με την ενοποίηση όλων των επιδομάτων σε ένα ενιαίο φορέα που θα μπορούσε να προκύψει από τη συγχώνευση των Οργανισμών Εστίας και Κατοικίας.
Κύκλοι του υπουργείου Εργασίας τόνιζαν επίσης ότι το κλειδί για τη σωτηρία του ασφαλιστικού συστήματος είναι η επιτάχυνση των διαρθρωτικών αλλαγών και ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές δεν θα πρέπει να χάσει χρόνο, εφόσον η επιβίωση του συστήματος εξακολουθεί να εξαρτάται από τον δανεισμό.
Οι συνολικές δαπάνες του ασφαλιστικού συστήματος ανέρχονται στα 3 δις ευρώ ανά μήνα από τα οποία 1,5 δις καταβάλλονται για συντάξεις και επιδόματα και τα υπόλοιπα για παροχές υγείας και εξόφληση οφειλών των Ταμείων.

news247
ΠΗΓΗ:     http://sarotiko.blogspot.com/2012/04/200000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου