Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΤΟ "ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ" ΚΕΙΜΕΝΟ !

ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

"Κύριοι, Εύχομαι κατ΄αρχάς καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο των 192 υποψηφίων που εξελέγησαν για να εκπροσωπήσουν το ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ στις επερχόμενες εκλογές. 


Ήμουν και εγώ μία από τους αρχικούς 311 υποψηφίους του κόμματός σας. 


Πρόσφατα πληροφορήθηκα όμως, ότι έπρεπε να πληρώσω κάποιο ποσόν το οποίο δεν διέθετα, ώστε να...


κατοχυρώσω την συμμετοχή μου. 


Ευτυχώς, έτσι απέφυγα τις συμπληγάδες. 


Τι σκεφτόμουνα, αλήθεια, όταν είπα το ΝΑΙ, στο να συμπεριληφθεί δηλαδή το όνομά μου στον ψηφοδέλτιό σας; 


Ότι θα μπορούσα ίσως να βοηθήσω με κάποιο τρόπο, σε όσα φρικτά σ! υμβαίνουν σήμερα στη χώρα μας; 


Δυστυχώς δεν υπάρχουν στις μέρες μας ΕΛΛΗΝΕΣ που να αντιλαμβάνονται τη σημασία της λέξης και να θέλουν να σταθούν αντάξιοι της αξίας της. 


Ελλείπουν οι μεγάλοι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ που με τις θέσεις και τις θυσίες τους θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ΕΛΛΑΔΑ μας, να ανταπεξέλθει στα δεινά που της επιβάλλουν οι κ.κ. της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και όλοι οι "έτεροι Καππαδόκες". 

Βαθειά μέσα μου πιστεύω, ότι, ΚΑΝΕΝΑΣ απο όλους όσους θέλουν - τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή - να εξευτελιστούν, βάζοντας υποψηφιότητα σ' αυτές τις εκλογές - παρωδία, δεν θέλει - αλλά ούτε και μπορεί, να βοηθήσει πραγματικά την Ελλάδα. 


Δεν υπάρχουν τρόποι, ούτε και ιδέες που να μπορέσουν να αναιρέσουν αυτό το ΧΑΟΣ, στο οποίο έχει περιέλθει η δύσμοιρη χώρα μας, εδώ και 20 περίπου χρόνια, από τις πράξεις, τις ελλείψεις πράξεων, τις παραλείψεις και φυσικά τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ & ΑΝΟΜΕΣ δραστηριότητες, στις οποίες επιδίδονται ή έχουν επιδοθεί κατά το παρελθόν, σχεδόν όλοι όσοι εμπλέκονται με την πολιτική!!! 


Καλύτερα λοιπόν, που τώρα στα 54 μου χρόνια, δεν θα λερωθεί το όνομά μου. 


Γιατί είναι σίγουρο ότι εάν τυπωθεί έστω και μια φορά το όνομα, οποιουδήποτε απλού Ελληνα πολίτη στο ψηφοδέλτιο οποιουδήποτε κόμματος, αμέσως το όνομα αυτό - στη συνείδηση τουλάχιστον των άλλων απλών πολιτών αυτής της χώρας, θα γίνει συνώνυμο με έννοιες όπως: ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΨΕΜΜΑ, ΑΠΑΤΗ, ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΜΙΖΑ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΔΙΑΣΥΡΜΟ, ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ, ΛΑΜΟΓΙΕΣ, ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΩΝ, ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ... και πολλών άλλων όρων, που ίσως να μη χωράνε όλοι σε ένα E-MAIL..... 


Αλλωστε "κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά"... όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας! 


Γεγονός είναι ότι, στην απόφασή μου να επικοινωνήσω επιτέλους μαζί σας, δεν με ώθησε μόνο η οργή που αισθάνομαι εναντίον όλων όσων μας κυβερνούν (;;;), αλλά και η ανάγκη να μοιραστώ με όποιον ίσως ενδιαφερθεί, ένα συγκεκριμένο ΑΛΥΤΟ πρόβλημα με το οποίο βρίσκομαι αντιμέτωπη εδώ και 17 ολόκληρα χρόνια, και το οποίο παρά τις ψευδείς υποσχέσεις και τους νόμους που ψήφισε η Βουλή - οι οποίοι δήθεν θα βοηθούσαν - αυτή τη στιγμή, άλλο δεν κάνουν παρά να διογκώνουν το ήδη ΤΕΡΑΣΤΙΟ και χρονίζον αυτό πρόβλημα.


Τα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ !!! 


Θέλω λοιπόν να μου απαντήσει κάποιος αν μπορεί, τι θα έκανε στη θέση μου, εάν αντιμετώπιζε την ακόλουθη κατάσταση;; 


Ο εδώ και 16ετίας τοξικομανής γιός σας, ηλικίας σήμερα πλέον 33 ετών, που δεν έχει ζήσει τίποτα άλλο στη ζωή του από τότε που στα 16 του χρόνια, "έπεσε" στα ναρκωτικά, εκτός από νοσοκομεία, κώματα, κρατητήρια, δρόμους, φυλακίσεις και πάλι φυλακίσεις, βρίσκεται στην Κοινότητα του Κ.Α.Τ.Κ. Ελαιώνα Θηβών τους τελευταίους 6 μόλις μήνες. 


Παρότι θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί από την αρχή της τελευταίας του φυλάκισης (πριν απο 2 χρόνια περίπου), και όχι στο βρωμερό χώρο του Κορυδαλλού, όπου πιο συχνά μοιράζονται ναρκωτικά, παρά φαγητό ή χαρτί υγείας !!!. 


Ομως καταφέρνει ο ίδιος, με κάποιο τρόπο, να σταματήσει τα φάρμακα (που του χορηγούν με το ζόρι και τα οποία δεν παίρνει, αν και του τα φέρνουν στο πιάτο) και να ενταχθεί στην κοινότητα του Ελαιώνα. 


Έρχεται όμως χαρτί ότι πρέπει να δικαστεί για προηγούμενο αδίκημα, που έκανε όταν ήταν στη χρήση και για το οποίο - ώ του θαύματος - αθωώνεται! 


Εν τω μεταξύ μετάγεται πάλι στον Κορυδαλλό για τη δίκη, η οποία δεν γίνεται την πρώτη φορά (19 Μαρ. 2012) αλλά στις 27 Μαρ. 2012 και φυσικά διακόπτεται το πρόγραμμά του. 


Εσείς, ο οποίος ελπίζετε να συνεχίσει το πρόγραμμά του στον Ελαιώνα, γιατί δεν πιστεύετε ότι είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει στους πειρασμούς και τη δυστυχία του έξω κόσμου, παρακαλείτε το Σεβαστό Δικαστήριο, να του δώσει κάποια, οποιαδήποτε μικρή ποινή ίσως, προκειμένου να επιστρέψει στην Κοινότητα. 


Η έδρα όμως κωφεύει. Οι διαταγές τους είναι, να αδειάσουν τις φυλακές, πετώντας έξω όσους περισσότερους μπορούν, χωρίς την παραμικρή σκέψη για το τι θα απογίνουν, για το αν έχουν θεραπευθεί ή όχι. 


Εσείς φρίττετε στη σκέψη ότι το παιδί σας, θα βγει έξω και για πολλοστή φορά, θα κατρακυλήσει πάλι στην ΑΒΥΣΣΟ των ναρκωτικών! 


Ο Κορυδαλλός την επομένη κιόλας τον αποφυλακίζει με συνοπτικές διαδικασίες, εν αγνοία σας. Εκείνος προσπαθεί να φτάσει με το λεωφορείο σε μια φίλη του, που μένει κοντά στο Κέντρο. 


Τον παίρνουν για εξακρίβωση και του βρίσκουν 2 παλιά εντάλματα απο το 2003 και το 2006. 


Εσείς ξαφνικά, ή πρέπει να πληρώσετε 3.500 € (τα οποία δεν έχετε) για να τον ελευθερώσετε, ή να πάει για άγνωστο χρονικό διάστημα στα Γρεβενά (;;;) αν και η κοινότητα του Ελαιώνα, παρακαλάει να τον πάρει πίσω και να εκτίσει εκεί την υπόλοιπη ποινή του, αφού εκεί υπάρχουν πολλές κενές θέσ! εις. 


Ο εισαγγελέας (που επισκέπτεστε εσείς ο ίδιος και τον παρακαλείτε) είναι ανένδοτος. Δεν μπορεί να πάει στον Κορυδαλλό και μετά στον Ελαιώνα. Δεν είναι υπόδικος. 


Τότε πηγαίνετε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης την Μ. Δευτέρα του 2012 και καταφέρνετε να σας δεχτεί ο κος Σκανδάμης (5ος στην ιεραρχία μετά τον Υπουργό), ο οποίος "καταλαβαίνει μεν το πρόβλημα, αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει". 


Ετσι ο γιός σας, περνά ένα ακόμα φρικτό Πάσχα στη ΓΑΔΑ (7ος όροφος) γιατί το Α/Τ Ακροπόλεως που τον έχει χρεωθεί, δεν έχει χώρο να τον κρατήσει. 


Εσείς ξέρετε ότι γύρω του "σουτάρουνε όλοι" και επαίεστε μόνο στον παράγοντα ΤΥΧΗ για να καταφέρει το ακατόρθωτο. Να μην πάρει πάλι ναρκωτικά. 


Εν τω μεταξύ φοβάστε και τους αστυνομικούς και δεν λέτε τίποτα, γιατί ήδη τον έχουν πλακώσει στο ξύλο 2 - 3 φορές. 


Καταλαβαίνετε ότι ..."ατυχήματα", συμβαίνουν πολλά κάθε μέρα. 


Γιατί ο νομοθέτης αδιαφόρησε για άλλη μια φορά και με το νόμο που έβγαλε, δεν επιτρέπει στον συγκεκριμένο κρατούμενο να επιστρέψει στην κοινότητα που τον περιμένει, τη στιγμή που και ο ίδιος το θέλει αλλά και ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΑΡΟΣ, παρότι βρίσκεται ήδη 25 ημέρες στην κόλαση της ΓΑΔΑ; 


Γιατί ο Κορυδαλλός δεν του βρήκε - πριν τον αποφυλακίσει - τα 2 εντάλματα, που του βρήκε το Α/Τ Ακροπόλεως την επομένη; Γιατί ο κος Σκανδάμης ή κάποιος άλλος, δεν έχει τη δυνατότητα να διατάξει να επιστρέψει ο ταλαίπωρος αυτός άνθρωπος στον Ελαιώνα; 


Γιατί αυτή η ΟΛΙΓΩΡΙΑ εκ μέρους όλων όσων εμπλέκονται με το Σωφρονιστικό σύστημα, το οποίο ούτε καν, κατ' ευφημισμόν δεν θάπρεπε να αποκαλείται πλέον έτσι; 


Τι θα κάνει λοιπόν το ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ή το κάθε άρμα, για όλα τα παραπάνω;;; 


Και φυσικά αυτό είναι ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΛΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Υπάρχουν τόσα άλλα, όλα πρωταρχικής σημασίας αν όχι μεγαλύτερης για κάποιους άλλους συμπολίτες μας. 


Πώς θα λυθούν; Τι λύσεις έχετε να προτείνετε; Αλήθεια έχετε κάποιες λύσεις; Ή θα έχουμε πάλι μία από τα ίδια; 


Δηλαδή νέους καρεκλοκένταυρους, που θα διασπαθίσουν όσα ελάχιστα χρήματα έχουν απομείνει στα δημόσια ταμεία, αφήνοντας νηστικούς και χωρίς καμία βοήθεια όλους τους ταλαίπωρους Ελληνες, οι οποίοι στηρίζουν τις τελευταίες ελπίδες τους σε κάποιον ΜΕΣΣΙΑ που θα πάρει στις πλάτες του την Ελλάδα, εξαφανίζοντας σαν από θαύμα (!!!) ΟΛΑ τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα που μας περιμένουν αμέσως μετά τις εκλογές;; 


Με οργή και μάταιες ελπίδες"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

ΠΗΓΗ:        http://24gr.blogspot.com/2012/04/blog-post_2521.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου