Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙ΄ ΑΥΤΑ !

ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΣ ΠΟΔΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ!

  
Τα δύο της πόδια έχασε μια μητέρα προκειμένου να σώσει τα δύο της παιδιά από έναν φονικό ανεμοστρόβιλο που σάρωσε το σπίτι τους στο  Henryville της Indiana.

Η 36χρονη Stephanie Decker, έχασε τα πόδια της, το σπίτι της οικογένειά της γκρεμίστηκε ενώ ο 8χρονος γιος της και η 5χρονη κόρη της δεν είχαν ούτε γρατζουνιά. Και όλα αυτά χάρη στην αυτοθυσία της μητέρας τους που έσπευσε να τα προστατέψει βάζοντας τα κάτω από την αγκαλιά της…


Η 36χρονη που νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο  Louisville, είναι χαρούμενη καθώς όπως είπε ο σύζυγός της θα δει τα παιδιά της να μεγαλώνουν χάρη στο θάρρος της!

Ο σύζυγός της Stephanie σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Courier είπε πως η γυναίκα του πουχρησιμοποίησε αναπνευστήρα για να ζήσει κάτω από τα χαλάσματα, έγραψε την περιπέτειά της σε iPad κατά την παραμονή της στο νοσοκομείο.

Όπως λοιπόν η ίδια περιέγραψε, είδε το σπίτι της να καταρρέει πάνω της και τράβηξε την κόρη της προς το μέρος της για να μην πέσει κάτι στο κεφάλι της και την σκοτώσει.

«Μετά από αυτό δεν θυμάται όμως κάτι άλλο» είπε ο κύριος Decker o οποίος έσυρε από τα συντρίμμια την γυναίκα και τα παιδιά του με την βοήθεια ενός γείτονα. Χρησιμοποίησαν ένα ύφασμα για να σταματήσουν την αιμορραγία που είχε η Stephanie μέχρι που έφτασε το ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Το σπίτι μας πήρε εννιά μήνες για να χτιστεί και μόλις λίγα λεπτά για να καταρρεύσει» τόνισε ο Joe Decker.

Πάντως εκτός από το σπίτι της οικογένειας Deckerκαι όλα πολλά σπίτια καταστράφηκαν εξαιτίας των φυσικών αυτών φαινομένων ενώ 39 άνθρωποι πέθαναν και χιλιάδες έμειναν άστεγοι.

ΠΗΓΗ:    http://www.agioritikovima.gr/2011-07-14-22-28-56/5418 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου