Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΞΗΓΕΙΤΕ ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ! ΧΡΕΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ... ΛΑΟ !

Φραγή στα κινητά του υπουργείου Παιδείας

Η συσσώρευση απλήρωτων λογαριασμών στάθηκε αιτία ώστε να κόψει η Cosmote τις γραμμές των μελών της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας.
Τα τηλέφωνα του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, της υφυπουργού Εύης Χριστοφιλοπούλου, γραμματέων, συνεργατών και υπηρεσιακών παραγόντων δέχονταν κλήσεις, αλλά δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι τα τηλέφωνά τους και να καλέσουν πίσω όποιον τους έπαιρνε.

Να σημειωθεί πως ο νέος υπουργός Παιδείας, Γιώργος Μπαμπινιώτης δεν έχει πάρει κινητό τηλέφωνο του υπουργείου Παιδείας, αλλά χρησιμοποιεί το προσωπικό του τηλέφωνο.

Παλαιότεροι λογαριασμοί πρώην υπουργών Παιδείας που αφορούσαν δεκάδες τηλέφωνα συνεργατών τα οποία πληρώνονταν από το Eλληνικό Δημόσιο δεν είχαν, σύμφωνα με το "Βήμα", εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο και έμειναν τελικά απλήρωτοι με αποτέλεσμα να φτάσει το "πλήρωμα του χρόνου" και οι συνδέσεις να κοπούν.

Οι λογαριασμοί αυτοί φέρονται να είναι υπέρογκοι οπότε και οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου τελικά δεν τους πλήρωσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου