Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΜΑΖΩΞΕΙΣ" ; ΚΑΠΟΤΕ "ΛΥΣΣΑΓΑΝΕ" ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ !

Το γιαούρτωμα στον Βενιζέλο είναι μόνο η αρχή


1Αν και πολύ τους είναι που ασχολούμαστε με το ΠΑΣΟΚ, για σήμερα θα τους κάνουμε τη χάρη. Τα όσα ακούσαμε στη μάζωξη του κόμματος του 8-11%, μας προκάλεσαν θυμηδία. Είχαμε καιρό να γελάσουμε και ταυτόχρονα καιρό να αισθανθούμε την ανάγκη να φωνάξουμε: Καλά δεν ντρέπονται;
Για τον Παπανδρέου σας γράψαμε, το ίδιο και για τον Βενιζέλο ο οποίος όμως έχει σημασία να σταθούμε σε ένα σημείο: Μας κάλεσε όλους για μια νέα κοινωνική συμμαχία!

Να μαζευτούνε δηλαδή όλοι, απογοητευμένοι ΠΑΣΟΚοι, παλαβοί δεξιοί, χαπακωμένοι Αριστεροί και να συστρατευτούμε με τον κ. Βενιζέλο στον αγώνα που κηρύσσει για τη νέα Ελλάδα. Ο υπουργός της υποτέλειας, της χρεοκοπίας της χώρας, της πιο μαύρης σελίδας της χώρας, μας ζητά να τον στηρίξουμε.
Θα το γράψουμε κι ας είναι βαρύ: Είναι σα να ζητούσε ο Τσολάκογλου την ψήφο του ελληνικού λαού μετά την Κατοχή.
Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Βενιζέλος θα τα αλλάξει όλα στο ΠΑΣΟΚ. Και το σήμα, και το καταστατικό και τον τρόπο διοίκησης. Ένα μόνο δεν μπορεί να αλλάξει. Τα πρόσωπα και τις νοοτροπίες.
Όσο για τον κ. Παπουτσή, αυτός είναι από χέρι χαμένος οπότε προσπάθησε να ξεχωρίσει. Στήριξε τον κ. Παπανδρέου και τις επιλογές αλλά θυμήθηκε και ολίγες αντιμνημονιακές κορώνες. Να φανταστούμε ότι θα βάλει βαθιά το μαχαίρι στο.. κόκαλο, όπως είχε κάνει και με το Σάμινα.
Όλο το ΠΑΣΟΚ γενικά είναι σε σοκ, αλλά τα χειρότερα δεν τα έχουν δει ακόμη. Δεν έχουν βγει ακόμη στην επαρχία, ούτε στις φτωχογειτονιές της Αθήνας. Και ίσως καλύτερα να μην το κάνουν. Το γιαούρτωμα στον Βενιζέλο είναι μόνο η αρχή. Και δεν καταλαβαίνουν οι άθλιοι ότι ο συνταξιούχος είναι ένας από τους χιλιάδες. Ούτε προβοκάτορας είναι, ούτε άνθρωπος του Καρχιμάκη. Ενας πικραμένος Ελληνας είναι σαν χιλιάδες άλλους.
Τα γιαουρτώματα θα συνεχιστούν, να’ ναι σίγουροι στο ΠΑΣΟΚ.
πηγή

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/03/blog-post_5209.html#ixzz1oq8knfH6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου