Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΑΠΛΑ Ε Κ Τ Ε Θ Η Κ Ε !



Ο ΠΑΠΙΚΟΣ "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ" ΤΗΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΑ ΔΙΕΠΡΕΠΕ ΩΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
===========
Αν δεν ακολουθούσε την σημερινή του επαγγελματική επιλογή, που του χάρισε το αξίωμα του παπικού “Αρχιεπισκόπου” Σύρου, ο εκλαμπρότατος κ. Νικόλαος, θα μπορούσε άριστα να διαπρέψει στο Χόλυγουντ ως κορυφαίος αστέρας ή ως ανώτατο στέλεχος του διπλωματικού σώματος.
) απάντηση για τα αναθέματα του Σεβ. Πειραιώς - και όχι μόνον - την Κυριακή της Ορθοδοξίας εναντίον των Παπικών, προς κάθε “καλόπιστο άνθρωπο”, όπως αναφέρει στην επιστολή του, για να αποδείξει ένα και μόνον πράγμα. Οτι ο ίδιος δεν είναι καθόλου καλόπιστος αλλά θεατρίνος και διπλωμάτης.

Αν ενδιαφέροταν να βοηθήσει σαν Ελληνας πολίτης την πατρίδα μας τις δύσκολες αυτές ώρες που ζούμε, αντί να στέλλει επιστολές ηθοποιίας και διπλωματίας, θα έπαιρνε το πρώτο αεροπλάνο και θα πήγαινε στη Ρώμη να συναντήσει τον Πάπα Βενέδικτο και άλλους αξιωματούχους του Βατικανού, να τους διεκτραγωδήσει τα βάσανα του Ελληνικού λαού και να ζητήσει συγκεκριμένη αρωγή και βοήθεια.

Αντί να το κάνει αυτό ο εκλαμπρότατος Παπικός “Αρχιεπίσκοπος”προτίμησε να παίξει θέατρο, να μας νουθετήσει με την περί Οικουμενισμού διδασκαλία της Β΄ Βατικάνειας Συνόδου και να χύσει κροκοδείλια δάκρυα αγαπολογίας με επιστολή του που δεν πείθει κανένα.

Το ίδιο υποκριτικές και θεατρικές είναι οι συνεντεύξεις του εκλαμπρότατου Παπικού “Αρχιεπισκόπου” Σύρου σε Ιταλικές εφημερίδες όπου ολοφύρεται υποκριτικά για την μη ύπαρξη ενδιαφέροντος για τα πάθη του Ελληνικού λαού.

Αλλά εδώ που τα λέμε τι άλλο καλύτερο θα μπορούσε κάποιος να περιμένει από ένα Παπικό “Αρχιεπίσκοπο”;



1 σχόλιο:

  1. Η επιστολή του είναι μνημείο αγάπης. Ας το δουν οι μισθοσυντήρητοι ρασοφόροι του ελληνικού δημοσίου και ας παραδειγματιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή