Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ! ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ' ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ !

Το θαύμα άργησε 21 χρόνια


Το θαύμα άργησε 21 χρόνια


Σε ηλικία 32 ετών οι γιατροί του διέγνωσαν καρκίνο στα γεννητικά όργανα και του έδωσαν λίγους μήνες ζωής. Σήμερα, 21 χρόνια μετά, ο Τζον Πάουελ από τη Βρετανία, διαψεύδει όλες τις προβλέψεις, συστήνοντας στον κόσμο την κορούλα του, Γιασμίν.
Ο αστυνομικός Τζον Πάουελ νόσησε από καρκίνο, το 1991. Τότε, οι γιατροί του έδιναν περιθώριο να ζήσει μόλις έξι μήνες, ενώ οι διαδοχικές χημειοθεραπείες στις οποίες υπεβλήθη, ήταν δεδομένο ότι θα επέφεραν στειρότητα.

Πιστεύοντας ότι θα καταφέρει να βγει νικητής, ο Πάουελ αποφάσισε να καταψύξει σπέρμα του, πριν αρχίσει τις χημειοθεραπείες.
Το σπέρμα του μάλιστα, είχε προγραμματιστεί να καταστραφεί σε δύο χρόνια από σήμερα, όταν ο ίδιος θα έφτανε στην ηλικία των 55 ετών. Με την 36χρονη σήμερα σύζυγό του παντρεύτηκε το 2008 και αφού της είχε ξεκαθαρίσει, πως δεν θα μπορούσαν να αποκτήσουν παιδί.
Όπως λέει η ίδια, "ήταν πολύ ψυχοφθόρο, αλλά τον αγαπούσα τόσο πολύ, που το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ, ήταν το κοινό μας μέλλον. Κι αν ήταν γραφτό να μην αποκτήσουμε παιδιά, θα ήμασταν εντάξει κι έτσι".
Οι γιατροί και το ζευγάρι χαρακτηρίζουν θαύμα την γέννηση της μικρής Γιασμίν, μεταξύ άλλων, γιατί η εξωσωματική γονιμοποίηση στην οποία υπεβλήθη η 36χρονη, πέτυχε από την πρώτη κιόλας απόπειρα και με σπέρμα... 20 ετών.
"Την κοιτάζω και δεν μπορώ να την δω, παρά μόνο σαν θαύμα. Είναι ασύλληπτο, ότι την κρατάω στα χέρια μου και συνειδητοποιώ, ότι είναι μέρος της ζωής μου, με όσο πόνο βίωσα πριν από 20 χρόνια, όταν άρχισα τις χημειοθεραπείες", λέει ο ευτυχής μπαμπάς της.
 ΠΗΓΗ:   http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/115888

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου