Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ !

"Συνεργασία ακόμη και με αυτοδυναμία"

ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΑΛΛΑ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Απαραίτητη θεωρεί την συνεργασία και τη συνεννόηση ανάμεσα στα κόμματα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Σε συνέντευξή του στο "Βήμα της Κυριακής" επισημαίνει....

πως κάθε πολιτική κίνηση της ΝΔ θα είναι στην κατεύθυνση της εθνικής ενότητας. "Η σημερινή κυβέρνηση, πέραν των στόχων που υπηρετεί, θα αφήσει ως κληρονομιά και την αντίληψη της εθνικής συνεννόησης" τονίζει ο υπουργός Άμυνας ξεκαθαρίζοντας πως "και στην περίπτωση της αυτοδυναμίας η συνεργασία θα επιδιωχθεί".

Εκφράζοντας την εκτίμηση πως "αν η συνεργασία είχε επιτευχθεί όταν υπήρχε χρόνος να κινηθούμε όλοι μαζί προς μια κατεύθυνση, πιο κοινωνική και αναπτυξιακή και λιγότερο λιτότητας που επιτείνει την ύφεση, η Ελλάδα δεν θα ευρίσκετο στη σημερινή κατάσταση". Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπεραμύνεται της σύνθεσης και της συνεννόησης κάτω όμως από συγκεκριμένους κανόνες συμπεριφοράς , πολιτικών στόχων και κυβερνητικών επιλογών. Απαντώντας μάλιστα σε ερώτηση για το αν θα πρέπει να γυρίσει στη ΝΔ η κυρία Μπακογιάννη και άλλα στελέχη ο Δημήτρης Αβραμόπουλος τόνισε πως η ΝΔ "έχει τις πόρτες της ανοιχτές, να δεχτεί όλους όσοι αποδέχονται, ενστερνίζονται και συνυπογράφουν το αξιακό και προγραμματικό της πλαίσιο".

"Η Ελλάδα δεν θα υποταχθεί στην κρίση"
Ο υπουργός Άμυνας, ο οποίος θα επισκεφθεί τον Απρίλιο την Ουάσινγκτον μετά από σχετική πρόσκληση του Αμερικανού ομόλογού του, έκανε λόγο για μια εξωστρεφή εθνική πολιτική, κάτι που συνεπάγεται την περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων και συνεργασίας, σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής, άμυνας, ανάπτυξης, οικονομίας, πολιτισμού και τουρισμού. Ο κ. Αβραμόπουλος θα έχει παράλληλα σειρά επαφών με υψηλόβαθμους αμερικανούς αξιωματούχους και εκπροσώπους της ελληνικής Ομογένειας, ενώ στην ημερήσια διάταξη των συζητήσεων με τον κ. Πανέτα συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων θέματα διμερούς αμυντικής συνεργασίας και αμυντικής βιομηχανίας καθώς και η επερχόμενη Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ.

"Η Ελλάδα δεν θα υποταχθεί μοιρολατρικά στην οικονομική κρίση, είναι ένας σταθερός και σταθεροποιητικός παράγοντας στην νοτιοανατολική Ευρώπη" τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αβραμόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου