Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΚΥΡΙΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ !!!

Γ.Καρατζαφέρης: “Πέσαμε θύματα του παιχνιδιού της Μέρκελ”


Για «αποκρουστικά» μέτρα το Ιούνιο, με κίνδυνο κοινωνικής έκρηξης, έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό

Την εκτίμηση ότι «το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σαμαράς και μαζί τους και ο ελληνικός λαός, έπεσαν θύματα του παιχνιδιού της κ. Μέρκελ», εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, στο μέγαρο Μαξίμου.

Κατά τη συνάντηση, που διήρκεσε περίπου μια ώρα, συζητήθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι η άποψη που διατύπωνε στους πολιτικούς αρχηγούς στις συναντήσεις τους στο Μαξίμου, πριν την υπογραφή του δεύτερου μνημονίου, ήταν ότι η Γερμανίδα καγκελάριος μπλοφάρει και δεν θα επιτρέψει ελληνική χρεοκοπία, εκτίμησε δε ότι τον Ιούνιο θα ληφθούν αποφάσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή.

«Τους έλεγα κατ΄ επανάληψη, κάθε βράδυ, στις εδώ συναντήσεις, ότι μπλοφάρει. Δεν με πίστεψαν. Ομολόγησε σήμερα η κ. Μέρκελ ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αφήσει την Ελλάδα να πτωχεύσει και καμία περίπτωση να φύγει η Ελλάδα απο το ευρώ. Δυστυχώς, όμως, οι αποφάσεις οι οποίες ελήφθησαν κάτω απο την πίεσή της είναι εξαιρετικά δυσμενείς για τον ελληνικό λαό και θα μεγιστοποιηθούν τον Ιούνιο με κίνδυνο έκρηξη της κοινωνικής συνοχής», είπε.

Ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι η κ. Μέρκελ πρωταγωνίστησε στο δεύτερο μνημόνιο, το οποίο -όπως είπε- αλλάζει τη ζωή όλων μας, και πρόσθεσε πως «αυτά τα οποία έρχονται τον Ιούνιο είναι εντελώς αποκρουστικά και ευθύνονται εκείνοι που δεν είχαν την ωριμότητα και την εμπειρία να τα αποκρούσουν».

Αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές, είπε ότι ζήτησε από τον κ. Παπαδήμο να μην διαταραχθεί το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων και μην καταστεί παιχνίδι πολιτικών διεκδικήσεων. «Μετά το Πάσχα μπορεί να διαλυθεί η Βουλή», είπε ο κ. Καρατζαφέρης, ενώ στη συνέχεια και σε κατ΄ ιδίαν συζήτησή του με δημοσιογράφους, υπενθύμισε ότι ο ίδιος είχε προβλέψει "εκλογές με κοντομάνικα τον Σεπτέμβριο".

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο θέμα του νομοσχεδίου που προβλέπει την απελευθέρωση των ταξί, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε λόγο για κωλυσιεργία που -κατά τον ίδιο- συνιστά μεγάλο πρόβλημα.

«Το θέμα είχε λυθεί από τον Νοέμβριο, στην πρώτη συνάντηση με την τρόικα. Είχαν δοθεί και οι κατευθύνσεις. Αυτό το οποίο συμβαίνει σήμερα, υπόκειται στη δουλεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πολύ φοβούμαι ότι δεν θα είναι ήρεμες οι ημέρες. Αυτή η κυβέρνηση απέτυχε και με την τάξη και με τα ταξί», κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.

newsit
ΠΗΓΗ:       http://sarotiko.blogspot.com/2012/03/blog-post_2923.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου