Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!

"Σταματήστε να μας προσβάλετε".Ελληνίδα ευρωβουλευτής προς Γερμανία

"Σταματήστε να μας προσβάλετε" ,ήταν το μήνυμα της επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της ΝΔ Μαριέττας Γιαννάκου κυρίως προς τη Γερμανία από το βήμα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την προετοιμασία του Εαρινού Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής επιβεβαίωσε μεν ότι....
η Ελλάδα θα τηρήσει το πρόγραμμα που έχει αναλάβει αλλά, ταυτόχρονα, ζήτησε για άλλη μια φορά να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη.



Συγκεκριμένα, η κα. Γιαννάκου, επεσήμανε ότι " Το Εαρινό Συμβούλιο ως θεσμός αφορά στην ανάπτυξη, την ανταγωνιστικότητα και την απασχόληση. Πρέπει όμως να κάνουμε ως Ευρωπαίοι και την αυτοκριτική μας καθώς σήμερα υπάρχουν 23 εκατομμύρια ανέργων στην Ευρώπη".

Στη συνέχεια, η επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ αναφέρθηκε στο αυστηρό πρόγραμμα που καλείται να εφαρμόσει η Ελλάδα και διαβεβαίωσε τους εταίρους μας ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τα συμφωνημένα. Η κα. Γιαννάκου ευχαρίστησε τους εταίρους μας για τη σημαντική βοήθεια τόνισε όμως " θέλω να σημειώσω ότι το λεκτικό των ηγετών της Ευρώπης δεν πρέπει να είναι προσβλητικό προς τους λαούς. Ιδιαίτερα απευθύνομαι προς τη γερμανική πλευρά που έχει την ιστορία και τη δυνατότητα να αντιληφθεί για τί μιλώ. Δεν είναι δυνατόν να συμπεριφερόμαστε προσβλητικά καθώς είμαστε εταίροι και στις δυσκολίες πρέπει να βοηθηθούν εκείνοι που υποφέρουν".



Η κα. Γιαννάκου ολοκληρώνοντας την παρέμβασή της, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου υπογραμμίζοντας πως πρέπει στο πρόγραμμα της Ελλάδος να συμπεριληφθούν οπωσδήποτε μέτρα ανάπτυξης και να υπάρξει η αναγκαία στήριξη και πίστη από όλους τους εταίρους μας, διότι διαφορετικά θα πεθάνουν όχι μόνο οι ελπίδες αλλά και οι ¨Έλληνες.

ΠΗΓΗ:   http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/blog-post_5577.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου