Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΠΟΙΩΝ ; ΜΗΠΩΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ;! ΑΜΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ !

Δικογραφία για τα επεισόδια στην παρέλαση της Ρόδου


Δικογραφία εις βάρος 10 ατόμων σχηματίστηκε μετά την επεισοδιακή παρέλαση για την επέτειο εορτασμού της "Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου".
Απλοί πολίτες πέταξαν γιαούρτια και μπουκάλια σε πολιτικούς (Vid)

Δικογραφίες σε βάρος 10 ατόμων σχημάτισε η Αστυνομία της Ρόδου για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη διάρκεια της παρέλασης για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα με αποδέκτες και πάλι πολιτικά πρόσωπα.
Συγκεκριμένα, η Αστυνομία σχημάτισε αυτόφωρη δικογραφία σε βάρος οκτώ ημεδαπών, ηλικίας από 16 έως 38 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απείθειας, αντίστασης, απρόκλητης σωματικής βλάβης και παράνομης οπλοκατοχής.
Επιπλέον δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος δυο ημεδαπών για παραμέληση εποπτείας δυο ανηλίκων συλληφθέντων.
Με γιαούρτια και μπουκάλια κατά πολιτικών
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, το πρωί την πόλη της Ρόδου, κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων εορτασμού της "Ενσωμάτωσης Δωδεκανήσου", ομάδα συγκεντρωμένων, στην οποία μετείχαν οι οχτώ συλληφθέντες απέρριψαν βίαια τα κιγκλιδώματα και κινήθηκαν προς την εξέδρα των επισήμων, διακόπτοντας προσωρινά την ομαλή διεξαγωγή της μαθητικής στρατιωτικής παρέλασης.
Οι πολίτες επί αρκετή ώρα αποδοκίμαζαν τους πολιτικούς με υβριστικά συνθήματα, και μετέπειτα έσπασαν τον κλοιό της αστυνομίας και εκσφενδόνισαν προς την εξέδρα των επισήμων γιαούρτια και μπουκάλια με νερό.
Οι πολιτικοί αποχώρησαν και οι "αγανακτισμένοι" πολίτες παραμένουν στο σημείο πολιορκώντας την εξέδρα, όπου βρίσκονται οι εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας.
Τέσσερις από τους οκτώ συλληφθέντες για διατάραξη κοινής ειρήνης κατηγορούνται επιπλέον: δυο γιατί, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψη και προκάλεσαν σωματική βλάβη σε αστυνομικό, ενώ επιχείρησαν να απελευθερώσουν άτομο που είχε συλληφθεί ένας για απείθεια και άλλος ένας γιατί βρέθηκε στην κατοχή του ένας σουγιάς με λάμα μήκους 9 εκατοστών.
Να σημειωθεί ότι στην παρέλαση παρευρέθηκαν ο γγ Νησιωτικής Πολιτικής, Δ. Χαλκιώτης, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης, και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Μ. Ιατρίδη και Γ. Κασσάρας.
 
ΠΗΓΗ:    http://sarotiko.blogspot.com/2012/03/blog-post_2396.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου