Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ !

Πρό(σ)κληση αγάπης από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Ο ΛΟΓΟΣ»


Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «Ο ΛΟΓΟΣ» και η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, οργανώνουν από τις 2 μέχρι και τις 4 Μαρτίου οδικό έρανο, με τον γενικό τίτλο «Πρό(σ)κληση αγάπης», για την ενίσχυση των εμπερίστατων αδελφών μας στην Ελλάδα.

Το προϊόν του εράνου αυτού θα διατίθεται για τις μηνιαίες αγορές κρεάτων και τροφίμων, τα οποία προσφέρονται στα συσσίτια και τα δέματα αγάπης που παρέχονται σε δυσπραγούσες οικογένειες, από πλευράς της Αρχιεπισκοπής και των Μητροπόλεων της Ελλάδος.
Η ανάγκη ανακούφισης των Ελλήνων αδελφών μας γίνεται επιτακτικότερη μιας και η οικονομική κρίση στην Ελλάδα βαθαίνει καθημερινά και συνάνθρωποί μας, κάθε ηλικίας, χρειάζονται σίτιση.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι μόνο η Αρχιεπισκοπή Αθηνών προσφέρει πάνω από 10,000 πιάτα φαγητό την ημέρα σε αστέγους και έχοντας ανάγκη, καθώς και πάνω από 5,000 δέματα αγάπης.
Επιβάλλεται και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μας σ’ αυτό τον δύσκολο αγώνα, το χρωστάμε στην Ελλάδα, το μέγα στήριγμα μας.
Ενώσουμε τις δυνάμεις μας και μέσω των ειδικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών, που θα δημιουργηθούν κατά τις ημέρες αυτές, θα προσπαθήσουμε να ευαισθητοποιήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο τον κόσμο της Κύπρου μας και είμαστε σίγουροι ότι με την αγάπη του θα πετύχουμε πολλά για να μπορέσει επιτέλους η Ελλάδα να αναπνεύσει.
Από τις 2 μέχρι και τις 4 Μαρτίου ο λαός μας θα μπορέσει να συνεισφέρει από το περίσσευμά ή υστέρημα του, για την ανακούφιση των πασχόντων Ελλήνων αδελφών μας μέσα από οδικούς εράνους, καταθέσεις σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό, καθώς και με τηλεφωνικές εισφορές.
Μέγας χορηγός της προσπάθειας αυτής είναι η ΣΠΕ ΜΑΚΡΑΣΥΚΑΣ και υποστηρίζουν οι δήμοι της μείζονος Λευκωσίας, οι Δήμοι Ιδαλίου, Αθηένου και Αραδίππου, καθώς και πλήθος οργανωμένων συνόλων και οργανώσεων.
 ΠΗΓΗ:   http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11106:------l-r&catid=24:2009-12-18-08-37-24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου