Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ; ΤΩΡΑ ΤΡΩΣ ΤΟΝ ... ΕΜΕΤΟ ΣΟΥ ;

Ο Βενιζέλος γίνεται… «αντιμνημονιακός» στο δρόμο προς την κάλπη!!!
   Ο Βενιζέλος γίνεται… «αντιμνημονιακός» στο δρόμο προς την κάλπη!!!
Με κεντρικό προεκλογικό δίλλημα «πως θα κυβερνηθεί ο τόπος» θα πορευθεί το ΠΑΣΟΚ προς την 6η Μαΐου, ημερομηνία που και σήμερα ο Βαγγέλης Βενιζέλος επανέλαβε ως εκείνη που έχει κλειδώσει.
Με αυτόν τον τρόπο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να φύγει μπροστά από το θέμα της συγκυβέρνησης, των κυβερνήσεων συνεργασίας και των οποιωνδήποτε μετεκλογικών συνεργασιών, σε μια προσπάθεια να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του κόμματος του.

Παράλληλα το ΠΑΣΟΚ θα επιχειρήσει να απεγκλωβιστεί από τον ρόλο του απλού διαχειριστή του μνημονίου καθώς ο Βαγγέλης Βενιζέλος τόνισε την ανάγκη να υπάρξει μετάβαση από το μνημόνιο σε ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης .

Μάλιστα δεν παρέλειψε να αφήσει τα «καρφιά» του στην προηγούμενη διακυβέρνηση, σα να μην ήταν μέλος της, λέγοντας ότι εάν είχαν προωθηθεί εγκαίρως οι διαρθρωτικές αλλαγές θα είχαν αποφευχθεί οι οριζόντιες περικοπές.

Επιπλέον τόνισε την ανάγκη να υπάρξουν αντισταθμιστικά μέτρα για να διαφυλαχθούν οι θυσίες των πολιτών, κάτι που περισσότερο ως προεκλογική παροχή ακούγεται.

Προεκλογική λιτότητα

Εν τω μεταξύ «βουβή» προεκλογική εκστρατεία θα πραγματοποιήσει το ΠΑΣΟΚ, όπως είπε η εκπρόσωπος του κόμματος Φώφη Γεννηματά.

Με επιδίωξη το μηδενικό κόστος ελέω οικονομικών προβλημάτων δεν θα ανοίξει εκλογικά γραφεία, δεν θα εκτυπώσει αφίσες ενώ για τις προεκλογικές συγκεντρώσεις θα επιλεγούν οι πλέον οικονομικές λύσεις.

Νέοι ρόλοι

Οργανωτικός γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ορίστηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Αργύρης.

Διευθυντής του Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ τοποθετήθηκε ο Στέλιος Αγγελούδης, ενώ διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του προέδρου του Κινήματος αναλαμβάνει η Χριστίνα Μανωλοπούλου.

Νέος γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει ο Νίκος Σαλαγιάννης. Ο  μέχρι τώρα γενικός διευθυντής Ροβέρτος Σπυρόπουλος, θα είναι παρών στην προεκλογική εκστρατεία και θα συνεργαστεί με τον κ. Σαλαγιάννη κυρίως στα οικονομικά του κόμματος.
ΠΗΓΗ:      http://www.briefingnews.gr/politiki/item/20377 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου