Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !

Ο Χριστιανισμός η μοναδική αλήθεια στον κόσμο.




Πολλά είναι τα ερωτήματα. μερικά έχουνε απάντηση, μερικά τα ξέρει μόνο ο Θεός. Υπάρχει όμως η ερώτηση ποιά θρησκεία είναι η σωστή. Μα φυσικά αυτή που ο Ίδιος ο θεός έδωσε! και ποιά είναι αυτή?
Ας πάρουμε αδέλφια μου τις θρησκείες με την σειρά και ας τις μελετήσουμε. Να συγκρίνουμε τον Χριστιανισμό με τον Ιουδαισμό, τον Μουσουλμανισμό, τον Βουδισμό, και τον βραχμανισμό:
1) Λέει ο Μωυσής στην ΠΔ. Τάδε λέει ο Κύριος και αμέσως πιστοποιεί ότι πάνω από το κεφάλι του έχει τον Κύριο Θεό Παντοκράτορα.

2)Λέει ο Μωάμεθ, άγγελος κυριού ελάλησεν προς εμέ και οπότε επίσης πιστοποιεί ότι πάνω από αυτόν υπάρχει κύριος και Θεός Παντοκράτωρ

3)Λέει ο Βούδας, ενώ βρισκόμουνα κάτω από το δέντρο, αμέσως άκουσα φωνή εξ ουρανού που μου έλεγε τι πρέπει να διδάξω στους λαούς και πως πρέπει να ζούνε για να αρέσουν στον Θεό. οπότε και ο Βούδας πιστοποιεί ότι έχει κύριο και Θεό πάνω από το κεφάλι του.

Ο Χριστός όμως λέει: Αμήν λέγω ημίν, Εγώ είμαι η Ανάστασις και η Ζωή. Εδώ φαίνεται ότι ΔΕΝ έχει κύριο πάνω από το κεφάλι Του αλλά ότι ο Ίδιος είναι Κύριος Παντοκράτωρ! Θεμελιώδης διαφορά! και για να αποδείξει αυτό που είπε δεν έμεινε στα λόγια αλλά αμέσως κάνει πράξη τα λόγια Του και ανασταίνει τον Λάζαρο από τον τάφο του.

Αυτό σαν προσφορά για όποιον αναζητά και ψάχνει, γιατί να είναι η δική μας θρησκεία η σωστή και όχι οι άλλες. τι παραπάνω έχουμε? Μα τον Χριστό, τον Θεό μας έχουμε! λίγο είναι?
Αναστάσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου