Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΚΑΝ' ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ... ΨΙΛΟ !

Ο Νταλάρας σκέφτεται να σταματήσει τις συναυλίες

ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ!!!!
Προβληματισμένος εμφανίζεται ο Γιώργος Νταλάρας μετά την συναυλία στην Δάφνη και τα όσα διαδραματίστηκαν εκεί για το αν θα πρέπει να συνεχίσει ή όχι τις συναυλίες στην Αθήνα με δωρεάν εισιτήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο....Έλληνας τραγουδιστής σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να διακόψει το πρόγραμμα των συναυλιών άμεσα, υπό τον φόβο μεγαλύτερων εκτρόπων. Για το προσεχές Σάββατο είναι προγραμματισμένη συναυλία στην περιοχή της Ηλιούπολης, η οποία όπως φαίνεται θα είναι η πρώτη που θα ακυρωθεί. Έχουν προηγηθεί τέσσερις, όπου τα επεισόδια μεταξύ θαυμαστών του και όσων τον αποδοκιμάζουν εντείνονται συνεχώς από συναυλία σε συναυλία.

Έτσι ο καλλιτέχνης πιθανότατα σε λίγες ώρες να διανείμει δελτίο Τύπου όπου θα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πήρε αυτή την απόφαση.

Οι αντιδράσεις στις συναυλίες του Γιώργου Νταλάρα ξεκίνησαν στο Ίλιον, όταν ομάδα πολιτών μπήκε στο χώρο της συναυλίες και άρχισε να αποδοκιμάζει τον τραγουδιστή. Σε εκείνη την συναυλία εκσφενδονίστηκαν στην σκηνή μπουκάλια με νερό και γιαούρτια. Θεατές αποδοκίμαζαν το περιστατικό, ενώ ο καλλιτέχνης παρέμεινε στην σκηνή και συνέχισε το πρόγραμμα.

Λίγες ημέρες μετά, το φαινόμενο πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις στην Δάφνη. Εκεί περισσότεροι και πιο οργανωμένοι θεατές έριξαν νεράντζια και μεγάλα μπουκάλια με κρασί στην ορχήστρα και τον τραγουδιστή και κινδύνευσαν με τραυματισμό μέλη της ορχήστρας. Όσοι αποδοκίμαζαν τον τραγουδιστή άνοιξαν πανό με αντιμνημονιακά συνθήματα και αποθάρρυναν τον Γιώργο Νταλάρα να συνεχίσει να τραγουδάει.

Μετά από αυτά τα δύο περιστατικά το περιβάλλον του τραγουδιστή θορυβήθηκε με τον πιθανό εκφυλισμό των συναυλιών, αλλά και με τον συνεχώς αυξανόμενο βαθμό των εκτρόπων. Γι’ αυτό το λόγο ο Γιώργος Νταλάρας πιθανότατα δεν θα συνεχίσει τις προγραμματισμένες συναυλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου