Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ! ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ !

"Μαυρίστε τους βουλευτές που σας απογοήτευσαν!"

Την δέσμευση ότι η ανάπτυξη αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα μιας νέας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας έδωσε στους εκπροσώπους των επιμελητηρίων και εμπορικών συλλόγων, ο Αντώνης Σαμαράς, καλώντας τόσο τους ίδιους όσο και τους πολίτες να «μαυρίσουν» τους.....

βουλευτές που τους απογοήτευσαν! Ο Πρόεδρος της ΝΔ που συναντήθηκε με τους επικεφαλής των επιμελητηρίων και των εμπόρων από όλη την Ελλάδα, στα γραφεία του κόμματος στην Λεωφόρο Συγγρού, εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στην υποψηφιότητα του Κων/νου Μίχαλου ως αντικαταστάτη του Γιώργου Κασιμάτη στις εκλογές της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Γνωρίζοντας τα παράπονα ορισμένων εκπροσώπων της αγοράς για «χαλαρή» στάση κάποιων γαλάζιων στελεχών στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων των επαγγελματιών της αγοράς, ο κ. Σαμαράς τους εξήγησε ότι τους θέλει συνεχώς δίπλα του ως «συμβούλους» και τους παρότρυνε να μην στηρίξουν στις εκλογές οποιονδήποτε βουλευτή δεν είχε ανοιχτή την πόρτα του και δεν έδειξε το απαιτούμενο ενδιαφέρον στην αντιμετώπιση των προβλημάτων τους. «Βουλευτές που δεν ανταποκρίθηκαν σε εσάς, ήρθε η ώρα να τους στείλετε σπίτι τους, μαυρίστε τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εμφανίστηκε απόλυτα δικαιωμένος για όσα έλεγε από το 2009 και το 2010 για την οικονομία και το Μνημόνιο. Είπε, δηλαδή, ότι τους τα έλεγε από την αρχή και δεχόταν λοιδορίες προς απάντηση ενώ τώρα που όλοι βλέπουν ότι η ΝΔ είχε δίκιο στην κριτική της, όλο και περισσότεροι, ακόμη και στην Ευρώπη, αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα εφαρμογής αναπτυξιακών πολιτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου