Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΜΙΛΗΣΕ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ... ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ !

Καρατζαφέρης: Παράρτημα της ΝΔ το κόμμα Καμμένου


Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης για τους "Ανεξάρτητους Έλληνες"....

και τα σενάρια περί κομματικής συνεργασίας μετά τις εκλογές

Ως αντιμνημονιακό ανάχωμα της ΝΔ περιέγραψε τους "Ανεξάρτητους Έλληνες", ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στον Realfm.
"Θα το έβρισκα πάρα πολύ έξυπνο", είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφερόμενος στα σενάρια περί δημιουργίας ενός αντιμνημονιακού αναχώματος στα δεξιά της ΝΔ από τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" του Πάνου Καμμένου.
"Ακούω από πολλούς ότι θα είναι παράρτημα της ΝΔ", είπε ο κ. Καρατζαφέρης, επικαλούμενος και τις δηλώσεις του Χρήστου Ζώη για την πιθανότητα να υπάρχει συνεργασία με τη ΝΔ, και απέκλεισε ενδεχόμενο δικής του συμμετοχής στην κυβέρνηση αν δεν υπάρχει αυτοδυναμία.
Ο κ. Καρατζαφέρης προέβλεψε "έκρηξη κοινωνικής συνοχής" τον Ιούνιο, με τα μέτρα ύψους 14 δισ. ευρώ που θα βρεθούν από περικοπή μισθών, συντάξεων και επιδομάτων.
"Να βγουν λεβέντικα και να πουν τι έχουν υπογράψει", είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπορεί να συζητήσει με ανθρώπους που έχουν "απομονωθεί, υπέγραψαν το μνημόνιο και στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι η Μέρκελ μπλόφαρε με την έξοδο της χώρας από το ευρώ".
"Θα ήταν χαράς ευαγγέλια αν τα δυο κόμματα μετά τις εκλογές δεν έχουν 150 βουλευτές, τα εκβιαστικά διλήμματα Σαμαρά δεν πιάνουν τόπο", προσέθεσε ο κ. Καρατζαφέρης.

newsit
ΠΗΓΗ:     http://sarotiko.blogspot.com/2012/03/blog-post_4341.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου