Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ! ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ... ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΓΑ !

Ζάκυνθος: Γιαούρτωσαν και πέταξαν αυγά στον δήμαρχο για τα τέλη!


Η απόφαση του δημάρχου να χρησιμοποιήσει αεροφωτογραφίες για τον υπολογισμό του τέλους ακινήτων, μετέτρεψε το δημοτικό συμβούλιο σε πεδίο μάχης...

Αυγά και γιαούρτια στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,....

όπου αντικείμενο συζήτησης ήταν η επανακαταμέτρηση των τετραγωνικών μέτρων σε σπίτια και επιχειρήσεις, που έγινε με τη διαδικασία της αεροφωτογράφησης. Η λαϊκή οργή ήταν έντονη με τον κόσμο να γεμίζει ασφυκτικά την αίθουσα συνεδριάσεων, ενώ αρκετοί βρισκόταν στην πλατεία Σολωμού και περίμεναν να μάθουν την απόφαση του σώματος.

Όταν έκανε την εμφάνισή του, ο δήμαρχος Στέλιος Μποζίκης στο πνευματικό κέντρο, οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν. Στη συνέχεια εκσφενδονίστηκαν αυγά και γιαούρτια και όπως βλέπουμε στην αρχική φωτογραφία, τα σημάδια έμειναν τόσο στο σακάκι του δημάρχου, όσο και στο κόκκινο χαλί.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν τον δήμαρχο πως προσμέτρησε μαζί με τα σπίτια και τα... κοτέτσια, με αποτέλεσμα να καλούνται να καταβάλλουν ένα υπέρογκο ποσό, μόλις γίνουν οι διορθώσεις που προωθεί η Δημοτική Αρχή. Ο δήμαρχος από την πλευρά του υποστήριξε με δηλώσεις του, ότι μετρήθηκαν μόνο οι κύριοι και βοηθητικοί χώροι και όχι κοτέτσια.

Σύμφωνα με το imerazante.gr, η όλη διαδικασία κράτησε τρεις ώρες (από τις 19.00 έως τις 22.00 το βράδυ), όμως δεν κατέστη δυνατόν να γίνει ένας γόνιμος διάλογος, μιας και μερίδα των παρευρισκομένων πετούσε συνεχώς γιαούρτια, καφέδες και αυγά προς τον Δήμαρχο, Στέλιο Μποζίκη.

newsit
ΠΗΓΗ:    http://sarotiko.blogspot.com/2012/03/blog-post_42.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου