Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗ !

Μην παραιτείστε, αν πραγματικα διαφωνείτε καταψηφίστε το

Γράφει ο Κίμων Μηταλίδης
Στις κρίσιμες στιγμές που η χώρα βιώνει όλοι οι «πατέρες του έθνους» οφείλουν να δείξουν συνέπεια. Η παραίτηση σήμερα, πλέον, δεν είναι λύση. Λύση θα ήταν μήνες πριν, πριν από το..
πρώτο μνημόνιο, τότε θα είχε και αξία γιατί θα βιώνατε κι εσείς την κρίση παραιτούμενοι από τη θέση και από τα προνόμια που αυτή απορρέει.
Είναι φανερό πως βρίσκεστε σε δύσκολη θέση, η αλήθεια όμως είναι πως σε πραγματικά δύσκολη θέση βρισκόμαστε όλοι εμείς. Εμείς πληρώνουμε φόρους, από εμάς περικόπτετε μισθούς, εμείς κλείνουμε τις επιχειρήσεις μας.
Επιτέλους, ήρθε η ώρα να πάρετε κι εσείς μια υπεύθυνη θέση. Αν διαφωνείτε απλά καταψηφίστε το, μη δίνετε έμμεση συγκατάθεση με την παραίτησή σας. Τα κροκοδείλια δάκρυα σας κούρασαν πια, οι βαρύγδουπες σας εκφράσεις μόνο θόρυβο κάνουν καθώς πέφτουν κάτω. Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα να αποδείξετε με την ψήφο σας ότι μπορούμε έστω και στην τελευταία στιγμή να δούμε κάπου φως.
Μην υποθηκεύετε το μέλλον των παιδιών μας. Αν ζούσατε το 1940 θα λέγατε ναι από το φόβο μήπως πεθάνετε; Τώρα γιατί να πείτε ναι από το φόβο μήπως χρεοκοπήσουμε;
Αλήθεια πιστεύει ειλικρινά έστω και ένας από εσάς ότι μετά από την ψήφιση του νέου μνημονίου τα πράγματα θα είναι καλύτερα;
Μην φοβάστε, έχετε την τελευταία χρυσή ευκαιρία στα χέρια σας να σώσετε την αξιοπρέπεια ενός έθνους.
Δεν αξίζει στην Ελλάδα η μοίρα που κάποιοι θέλουν να της επιβάλλουν.
Μηταλίδης Κίμων, Οικονομολόγος
ΠΗΓΗ:  http://taxalia.blogspot.com/2012/02/blog-post_4635.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου