Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ! .... ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ... ΠΟΥΘΕΝΑ !


Με τι όρεξη ρε να πολεμήσουν ;


Κατατάχτηκε στο Στρατό, μετά από εξετάσεις, σαν ΕΠ.ΟΠ με όρεξη και αγάπη για τη πατρίδα. Εκπαιδεύτηκε, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, υπέστη ταλαιπωρίες, ασκήσεις, ξενύχτια, κρύα, χιόνια, χωρίς ποτέ να δυσανασχετήσει.

Στερήθηκε την ιδιωτική του ζωή, τις βόλτες τα ταξίδια τη καλοπέραση και αφοσιώθηκε στο καθήκον.Υπηρέτησε και τα 7 χρόνια στα σύνορα, στον Έβρο, στη πρώτη γραμμή - ενώ μπορούσε και είχε δικαίωμα να μετατεθεί στα μετόπισθεν σε πόλη και να απολαμβάνει τις ανέσεις του.

Προτίμησε να ειναι στη πρώτη γραμμή - και να αποτελεί τον πρώτο στόχο και το πρώτο θύμα του καθήκοντος- για να εμποδίσει τους Τούρκους εισβολείς, να πατήσουν τα Ελληνικά χώματα.

Και τώρα, μαθαίνει ότι επειδή κάποιες πολιτικές"αρσακειάδες" άκαπνοι, ανυπότακτοι και λιποτάκτες πολιτικοί άδειασαν τα ταμεία του κράτους, πρέπει αυτός και οι συνάδελφοί του, που μαζί εκπαιδεύτηκαν σε υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα και ήσαν στη πρώτη γραμμή, υποψήφια αναλώσιμα θύματα του Τουρκικού επεκτατισμού, να...απολυθούν από το Στρατό, για να γλυτώσουν μερικά ευρώ οι επιτήδειοι και να μη στερηθούν τα...κρουασάν τους στα αεροπλάνα VIP με τα οποία κάνουν βόλτες...

Στο μεταξύ και μέχρι να τους διώξουν, πρέπει να έχουν το ψυχικό σθένος και την όρεξη να πολεμήσουν και να σκοτωθούν- αν χρειασθεί -για την πατρίδα.

Δεν βγήκε κανείς να διαψεύσει τις φήμες που μιλούν για την απόλυσή τους.

Δεν σκέφτηκε κανείς αν το ηθικό τους παραμένει ακμαίο, όσο είναι "υπό ένδειξη" απολύσεως!

Δεν σκέφτηκε κανείς με ποια όρεξη θα πολεμήσουν και πριν αλλά και μετά την τυχόν απόλυσή τους!

Δεν ενδιαφέρεται κανείς για αυτούς και κατ επέκταση για την άμυνα της χώρας.

Δεν σκέφτηκε κανείς τα τεράστια έξοδα που κόστισε στην πατρίδα η εκπαίδευσή τους!

Τελικά οι μόνοι κερδισμένοι από αυτή την ιστορία είναι οι Τούρκοι, αφού για την καταρράκωση του ηθικού των ΕΠΟΠ και την προέλασή τους, φροντίζει η ίδια η κυβέρνηση...

Μόνη ελπίδα, να βρεθεί κάποιος να δηλώσει ξεκάθαρα και όχι με μισόλογα:

" Όχι, ρε, δεν συζητούμε καν την απόλυση ΕΠ.ΟΠ, για κανένα λόγο και με κανένα τίμημα.Δεν υποθηκεύουμε την άμυνα της Χώρας."

Υπάρχει όμως αυτός ο κάποιος;

Ίδωμεν.

Και ως τότε;
http://efenpress.blogspot.com
 
ΠΗΓΗ:  http://news24gr.blogspot.com/2012/02/blog-post_05.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου