Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ... ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ !!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΤΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ !

Τρόικα: Απολύσεις μετά από αξιολόγηση- Θα περιληφθούν και εκπαιδευτικοί- ένστολοι



Απολύσεις στο δημόσιο μετά την αξιολόγηση για όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις και την είσοδο στη διαδικασία της αξιολόγησης ένστολων και εκπαιδευτικών, είναι η απαίτηση που έθεσε η τρόικα κατά τη σύσκεψη που είχαν οι εκπρόσωποί της με τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο  Βενιζέλο  και τόν υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρη Ρέππα.

Την απαίτηση να μειωθεί ο συνολικός αριθμός των υπαλλήλων του Δημοσίου κατά 150.000 άτομα μέχρι το 2015, εξέθεσε η τρόικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από κυβερνητικά στελέχη,  ζήτησε στους 720.000 υπαλλήλους του Δημοσίου να συμπεριληφθούν και οι 165.000 ένστολοι και 190.000 εκπαιδευτικοί, μέσα από τη διαδικασία της αξιολόγησης.

Επίσης συζητήθηκε η αξιολόγηση δομών και προσωπικού στον δημόσιο τομέα, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο απολύσεων εν ενεργεία υπαλλήλων Και όπως μεταφέρθηκε από κυβερνητικό στέλεχος, η έκφραση που διατυπώθηκε είναι ότι «με την αξιολόγηση θα δούμε ποιοι "κουμπώνουν" με τις απαιτήσεις μας και ποιοι όχι».

Κυβερνητικός αξιωματούχος προσέθεσε ότι όσον αφορά την αξίωση για μία μόνον πρόσληψη ανά 10 αποχωρήσεις,  η Task Force διατύπωσε την άποψη, ότι εάν αυτό εφαρμοσθεί, θα διαλυθούν οι δομές του Δημοσίου.

eklogika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου