Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ "ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ", Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ !

Η Μητρόπολη Κύκκου καλεί για βοήθεια προς την Ελλάδα


Με εγκύκλιο του που θα διαβαστεί την ερχόμενη Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου, στις εκκλησίες της περιφέρειας του, ο Μητροπολίτης Κύκκου και Τηλλυρίας Νικηφόρος καλεί το χριστεπώνυμο πλήρωμα να συνδράμει στο έργο της αποστολής τροφίμων στην Ελλάδα.
''Παράλληλα με τη συνεισφορά μας ως Ιερά Μητρόπολη Κύκκου και Τηλλυρίας
και ως Ιερά Μονή Κύκκου, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε και στα φιλάνθρωπα αισθήματα όλων σας και να σας καλέσουμε να συνδράμετε στο έργο τούτο της αλληλεγγύης προς τους δυσπραγούντες αδελφούς μας'', αναφέρεται στην εγκύκλιο.
Για την επιτυχία της πρωτοβουλίας αυτής της Μητρόπολης, συστάθηκαν συνεργεία και έγινε η κατάλληλη οργάνωση ώστε να παραλαμβάνονται τρόφιμα από τη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου, μέχρι την Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου, και μεταξύ των ωρών 10:00 έως 17:00 σε συγκεκριμένα σημεία.
Πρόκειται για το Μετόχιο Κύκκου (Αγίου Προκοπίου) και Μετόχιο Αρχαγγέλου (Αρχάγγελος) στη Λευκωσία, στον Κάτω Πύργο στην πλατεία της κοινότητας (οίκημα Ανδρέα Λαζάρου Χριστοφή) για τις κοινότητες Κάτω Πύργου, Ανω Πύργου, Πηγαινιών και Μοσφιλίου, στον Κάμπο στο προαύλιο της εκκλησίας Αγίου Κυριακού, στη Τσακίστρα στο καφενείο της κοινότητας και στο Μηλικούρι στο εφημέριο της κοινότητας.
Σημειώνεται ότι θα παραλαμβάνονται τρόφιμα συσκευασμένα, όπως όσπρια, ρύζι, μακαρόνια, ζάχαρη, καφέ και άλλα, και παντός είδους κονσέρβες.

ΠΗΓΗ:  http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10960:2012-02-17-17-25-01&catid=24:2009-12-18-08-37-24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου