Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ; ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ....!

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν οι υπουργοί του ΛΑΟΣ


Μετά την ανακοίνωση του Γ. Καρατζαφέρη ότι δεν ψηφίζει τη νέα σύμβαση

Στη διάθεση του πρωθυπουργού βρίσκονται οι παραιτήσεις των τεσσάρων υπουργών του ΛΑΟΣ...που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, μετά την ανακοίνωση του Γ. Καρατζαφέρη ότι δεν ψηφίζει τη νέα σύμβαση, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ.

Ο κ. Καρατζαφέρης, παρέπεμψε στον πρωθυπουργό για την παραμονή ή μη των υπουργών που προέρχονται από το ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση, λέγοντας πως εάν τους χρειάζεται μπορούν να μείνουν, εάν όχι, να φύγουν.

Σε επιστολή του προς τον κ. Παπαδήμο, ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι οι παραιτήσεις των υπουργών του ΛΑΟΣ είναι στην διάθεσή του και ήδη αυτές, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υπεβλήθηκαν και απομένει η απόφαση του πρωθυπουργού.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτίμησε ότι η νέα δανειακή σύμβαση συνιστά ταπείνωση για τη χώρα, απώλεια της αξιοπρέπειάς της και παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας, ενώ εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην Γερμανία και την καγκελάριο Μέρκελ, λέγοντας ότι αποφασίζει για την Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις άλλες χώρες «επειδή έχει φουσκωμένο πορτοφόλι».

Πρότεινε να δοθεί στη χώρα μας μια περίοδος χάριτος πέντε ετών και κάθε χρόνο να πληρώνουμε δόση 10 δισ. ευρώ, και να έχουμε επιτόκιο 1% όσο δηλαδή το επιτόκιο δανεισμού της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στις άλλες τράπεζες.

Τάχθηκε υπέρ της παράτασης του χρόνου των εκλογών, λέγοντας ότι εάν γίνουν τώρα αυτό που θα συμβεί θα είναι η ραγδαία άνοδος της αριστεράς.

«Δεν θέλω να ρίξω την Ελλάδα στα χέρια των κομμουνιστών» είπε ο κ. Καρατζαφέρης εκφράζοντας παράλληλα φόβους για κοινωνική εξέγερση, την οποία δεν θα είναι ικανή από μόνη της η αστυνομία να ελέγξει και να χρειαστούν κι άλλα πράγματα» όπως είπε.

Χαρακτήρισε τον κ. Τόμσεν persona non grata (ανεπιθύμητο πρόσωπο για τη χώρα μας) και είπε ότι στην σύσκεψη διαμαρτυρήθηκε έντονα για την κλήση του εκπροσώπου του ΔΝΤ.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι η χώρα μας δεν πρόκειται να βρεθεί εκτός ΕΕ και πως δεν θα χρεοκοπήσουμε γιατί θα έχουν πολύ υψηλό κόστος οι ευρωπαίοι εάν συμβεί αυτό.

«Η Λήμαν Μπράδερς χρεοκόπησε και επί δυο χρόνια ταρακουνήθηκε όλος ο κόσμος. Σκεφτείτε τι θα συμβεί εάν χρεοκοπήσει μια χώρα» είπε ο κ. Καρατζαφέρης, εκτιμώντας πως εάν οι ευρωπαίοι ηγέτες μας αφήσουν να χρεοκοπήσουμε θα υποστούν μεγάλη εκλογική ζημιά.

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να βρεθεί εκτός ΕΕ. Μπορεί να βρεθεί εκτός γερμανικής μπότας» είπε χαρακτηριστικά, και υποστήριξε ότι σε συνομιλία του με ευρωπαίο αξιωματούχο, έγινε δέκτης παραπόνων για τον ασφυκτικό έλεγχο της Γερμανίας στην ΕΕ.

Επίσης, χαρακτήρισε την κ. Μέρκελ ως ένα παίκτη του πόκερ που έχει ζεύγος του 5, και συμπεριφέρεται σαν να έχει φουλ του άσου»

Τέλος είπε ότι εξουσιοδοτήθηκε από την ΚΟ του ΛΑΟΣ να χειριστεί το θέμα και πως τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας.
newsbeast
ΠΗΓΗ:   http://sarotiko.blogspot.com/2012/02/blog-post_3253.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου