Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ! ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ...ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ! ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΕΡΕΤΑ!

“Ελευθερώστε τον Κίμωνα!” και όλα καλά;;;


Αγανάκτηση στην κοινή γνώμη και στους αστυνομικούς

Τεράστια ερωτηματικά και αγανάκτηση στην κοινή γνώμη προκαλεί το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον...πρώην υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Κίμωνα Κουλούρη, ο οποίος εντοπίσθηκε τα μεσάνυκτα του Σαββάτου από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. για τροχαία παράβαση, αλλά φέρεται να ...γκάζωσε, παρασύροντας και τραυματίζοντας αστυνομικό, συνελήφθη και τελικά αφέθηκε ελεύθερος από την Τροχαία Καισαριανής, παρά το αυτόφωρο.

 Τις  ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το «θερμό» επεισόδιο  με πρωταγωνιστές τον πρώην υπουργό  του ΠΑΣΟΚ, Κίμωνα Κουλούρη και τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ ερευνά η Τροχαία προκειμένου να διαπιστώσει  αν τελικά ο τραυματισμός του νεαρού αστυνομικούς από την Μερσεντές  του πολιτικού ήταν ατύχημα.

Το γεγονός ότι ο Κίμων Κουλούρης αφέθηκε ελεύθερος και δεν οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, δημιούργησε ένταση στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ, καθώς πολλοί μάχιμοι αστυνομικοί αλλά και συνδικαλιστές χαρακτήρισαν προκλητική της στάση του πρώην υπουργού και «περίεργη» την απόφαση της Τροχαίας να τον αφήσει ελεύθερο χαρακτηρίζοντας τον τραυματισμό του 25χρονο ένστολου ως ατύχημα.  «Αν στη θέση του κ. Κουλούρη ήταν ένας απλός πολίτη, θα τον άφηναν ελεύθερο;» αναφέρει μάχιμος αστυνομικός της Άμεσης Δράσης.

Το ζήτημα προφανώς αποκτά  σημαντικές πολιτικές διαστάσεις  και η κοινή γνώμη περιμένει  μια επίσημη τοποθέτηση από  την Αστυνομία και την Πολιτεία, ειδικά από τον αρμόδιο –  και επί χρόνια σύντροφο του  Κίμωνα Κουλούρη στο ΠΑΣΟΚ  – υπουργό Προστασίας του Πολίτη  κ. Χρήστου Παπουτσή. Η δε σοβαρότητα  του ζητήματος, χωρίς διάθεση  να υποδείξουμε στη δικαιοσύνη  τη δουλειά της, είναι λογικό  να επισείει και παρέμβαση  εισαγγελέα για τα περαιτέρω...

protothema
ΠΗΓΗ:  http://sarotiko.blogspot.com/2012/01/blog-post_8898.html

1 σχόλιο:

  1. Έχει ο καιρός γυρίσματα λέει ο λαός μας... Όταν εσείς κύριοι της ΔΙΑΣ περνούσατε τον Ιούνιο από το Μοναστηράκι με απλωμένα γκλοπ και βαράγατε στο ψαχνό τους περαστικούς και τους αγανακτισμένους ήταν καλά; Όταν τα κάνατε γυαλιά καρφιά πάλι στο Μοναστηράκι και πετούσατε τα δακρυγόνα σαν καραμέλες σε παιδιά ήταν ωραία; Όταν εσείς κύριοι αστυνομικοί κάνατε «ντου» στο Μετρό του Συντάγματος και ρίχνατε δακρυγόνα ανάμεσα στους τραυματίες που βρίσκονταν μέσα εκεί και δέχονταν τις πρώτες βοήθειες με πρόφαση ότι 4-5 κουκουλοφόροι κρύφτηκαν ανάμεσά τους ήταν όμορφα; Γιατί ΕΝΑΣ από εσάς δεν είχε την αξιοπρέπεια να ζητήσει ένα συγγνώμη; Όχι ότι αυτό φτάνει, αλλά λέμε, έστω για τα μάτια του κόσμου... Γιατί ΕΝΑΣ δεν είχε τα ΚΟΤΣΙΑ να παραιτηθεί για το ξύλο που έριξε σε αθώους; Μόνοι σας απαξιώσατε τους εαυτούς σας κύριοι ένστολοι. Φοράτε αυτές τις στολές για να βοηθήσετε στην εφαρμογή των νόμων. Να γκρινιάζετε όχι μόνο όταν σας φτύνει ο Κουλούρης αλλά και όταν έστω κάποιοι συνάδελφοί σας ξυλοφορτώνουν αθώους. Τον Ιούνιο κάνατε τη Βουλή Κάστρο της Fisher Price. Να στήσετε ένα κάστρο και γύρω γύρω από τους συνανθρώπους σας που ειδικά στο κέντρο της Αθήνας κλειδώνουν από τις 9 το βράδυ μήπως και δολοφονηθούν για καμμιά κάμερα των 150€. Να συλλάβετε κανένα πολιτικό και όχι αυτούς που διαμαρτύρονται όπως προχτές τα Θεοφάνεια. Να είστε άντρες και όχι «η Αλίκη στη ΓΑΔΑ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή